@12 presne, ja by som len asi prešla bez povšimnutia okolo neho, ale keby som mala práve dobrú náladu, tak by isto neskočil, lebo sa zvyknem na cudzích ľudí usmievať
ale nie. ja by som ho nepresviedčala, že "život má zmysel" alebo "smrť nič nevyrieši"
ja by som mu len pokladala otázky, že či on sám má pocit, že ešte je niečo , čo na tomto svete chce urobiť,.. a takto. koniec koncov, cele je to len na nom.
ježííííííš admin mi to premenoval.. tak takto to je celé:
Po moste kráča človek a chce spáchať samovraždu. Hovorí si: Ak stretnem človeka, ktorý mi dá nádej, nezabijem sa. Ak mi ju nedá, skočím. Čo urobí, ak sa stretne s tebou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale nie preto, že by som chcel
keby len tak kráčal po moste, tak by som si myslela, že je to len normálny človek...
ale keby že už skáče.. tak neviem...
ale nie. ja by som ho nepresviedčala, že "život má zmysel" alebo "smrť nič nevyrieši"
ja by som mu len pokladala otázky, že či on sám má pocit, že ešte je niečo , čo na tomto svete chce urobiť,.. a takto. koniec koncov, cele je to len na nom.
Po moste kráča človek a chce spáchať samovraždu. Hovorí si: Ak stretnem človeka, ktorý mi dá nádej, nezabijem sa. Ak mi ju nedá, skočím. Čo urobí, ak sa stretne s tebou?