ja som vedel este pred tym nez som isiel na strednu ze ma to nebavi ale chcem prejst skolu lahko bez ucenia tak som isiel na to co ma nebavi ale je lahke
však a čo? kebyže vyštudujem nejakú ekonomickú strednú tak s pomocou istého samoštúdia sa dostanem na výšku ktorú chcem nie? keď ma to baví tak by nemal byť problém ... alebo?
Tento rok maturujem na elektrotechnickej priemyslovke, už dávnejšie som zistil, že ma to nebaví, no prestupovať sa mi nechcelo, bol by to stratený rok, dva...
Prihlášku som si dal na VŠ úplne iného zamerania, ktoré ma baví oveľa viac a viem si predstaviť, že by som sa tým živil. A ak ma tam aj nezoberú tento rok, budem sa venovať samoštúdiu, koníčkom a popritom niekde brigádovať a o rok budem na tie prijímačky taký nabiflený, že ma tam zoberú určite...
teraz maturujem, a to že to nechcem robiť som zistila už na šk. praxi, ale aby som školu kvôli tomu nechala za polovicou, až na konci ma ani nenapadlo.. radšej dám výšku, kt. ma bude baviť ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len rozumné komenty
určite tá vysoká... dnes sa už dá zo všadiaľ-všade, len blázon by šiel znova na strednú ^^
Prihlášku som si dal na VŠ úplne iného zamerania, ktoré ma baví oveľa viac a viem si predstaviť, že by som sa tým živil. A ak ma tam aj nezoberú tento rok, budem sa venovať samoštúdiu, koníčkom a popritom niekde brigádovať a o rok budem na tie prijímačky taký nabiflený, že ma tam zoberú určite...