Čaute , chcem sa spýtať či sa vám už niekedy stalo že len tak z ničoho nič máte nechutný pocit v žalúdku ako keby sa vám chce vracať a úplne až do hrdla vam to ide čiže vás pomaly až napína . stáva sa mi to hlavne večer občas poobede ale neutekám vr
jedlom to asi nebude lebo mi to pretrvaa už asi týžden a neviem otom že by som opakovane jedla niečo čo by mi nesadlo .. na behanie po doktoroch nemam teraz vôbec čas ale ked to neprejde asi si ho budem musieť najsť ...
Hej,cloveku je obcas na vracanie ked cita niektore fora na tejto stranke Teraz som nechcel narazat na Teba ani na Tvoj problem,ale z niektorysch prispevkov co tu najdes je cloveku fakt zle Skus jeden vecer nezapinat net
@bacik200 ja nie som človek čo všetok som volný čas trávi na nete čiže nezapnem net aj 2-3 dni ale tka máš pravu niektore tieto otázky ludi ma fakt ničia ... čo už...
možné je, že to máš aj od hladu... u mňa je nausea spojená s celou mojou existenciou už som si zvykla na ten pocit prípadne od smädu, ale vtedy sa točí aj hlava.
@hanka12 hmmm od hladu asi nie , zjem toho viac ako dosť si myslím ale ten smäd môže byť istým faktorom , kedže ja si pitný režim až tak moc nestrážim a občas preživam zo dňa na deň na jednej 0,5 l minerálke ...
no možno máš niečo so žalúdkom... večer telo pracuje v inom režime, než cez deň, a ak ťa to trápi pravidelne večer, tak asi žalúdok niečo nezvláda. možno naozaj nejaká alergia, intolerancia voči nejakej potravovej zložke... a možno aj nie, tažko povedať.
s gúglením to moc nepreháňaj, lebo to nájdeš paletu diagnóz od vetrov po rakovinu.
to sa mi stalo, ked som brala jedny lieky a to prestalo, ked som ich dobrala. ale inak toto sa mi stava pravidelne v doprave, ktora si divne kymaca a je tam dusno. lebo stracam rovnovahu tym drglovanim, asi mam nejaky slabsi ten organ, co za to zodpoveda, ktovie. a take sa mi stavalo aj z nervov, ked som mala neprijemne povinnosti ako ist na kruzok so zlou ucitelkou alebo nieco do skoly, co sa mi zdalo tazke.
Uf...mám to asi rok. Po polroku ma začalo smädiť ešte k tomu, takže som vypila kľudne aj 7 litrov tekutín denne. Vlastne je to tak doteraz. To prvé mám vraj z poruchy trávenia a to druhé...nemám poňatia, ale vraj to spolu nejako súvisí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
šla v googli náhodu nevieš ?
s gúglením to moc nepreháňaj, lebo to nájdeš paletu diagnóz od vetrov po rakovinu.