ako vsetci iste viete, zajtra bude stvrtok. pre niekoho bezny den, pre mna jeden neprijemny den, ktory sa objavuje v kalendari kazdy tyzden...neviem ci sa mi vobec niekedy nieco zasadne podarilo vo stvrtok...preto si myslim, ze tento den by mal byt vyhlas
ja ho nechcem celkovo cely stvrtok.. ja mu hovorim suchy den.. vsetci su uz unaveni, nic sa im nechce, uz sa chodi dlho do skoly a vikend je este vzdy daleko.. ale nahradzat ho nicim nechcem!! sobotu mam zasa najradsej
Kebyže zrušíme štvrtok, posunie sa na jeho miesto streda. A takto by to šlo furt dokola. Navrhujem mať piatok každý deň. Piatok poobede, celú sobotu a nedeľu doobeda a to by sa opakovalo.
Ale inak...štvrtky sú divné, som úplne vyšťavená, čakám na víkend a furt nič. A vtedy ma práve chytá taká šialená nálada ...Začína mi prepínať, akoby som sa nadopvala kofeínom...
no, ja mavam vo stvrtok 4 hodiny a konecne po troch dnoch nemusim vstavat pred siestou, ale v poslednom case mi tie bezne stvrtky tiez nevychadzaju...a k tomu musim poznamenat, ze kym som tuto niekoho nepoznala, az tak casto sa mi to nestavalo, takze podla mna cast "znicenych stvrtkov" presla aj na mna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale z akeho dovodu? ze tohorocny valentin dopadol na stvrtok???
ale ked tak, tak zrusit potom, vlastne vymenit-chodit do skoly soboty a nedele, a mat vikend ostatne dni...
ale nepytajte sa, ako by to vyzeralo...viem ze uuzasne
inac 7
A okrem toho, vo štvrtky mávam zvyčajne najkrajší denný plán
a ked už sme pri tom, tak aj utorky nemám rada
yacinam
kolednop
korotu
aderts
kotrvts
kotaip
atobos
aleden
ABO DO NOVEJ TEMY??
Ale inak...štvrtky sú divné, som úplne vyšťavená, čakám na víkend a furt nič. A vtedy ma práve chytá taká šialená nálada ...Začína mi prepínať, akoby som sa nadopvala kofeínom...
Takže v konečnom dôsledku je to v pohode...
este ze dnesok bol fajn