poznate niekoho kto neznesie pohald na krv a pride mu zle alebo odpadne...mala som kamosa ktory ked videl kvapku krvy tak vracal.....ale osobne si neviem predstvait zenu ktora neznesie pohlad na krv... co preboha robia take zenske ked maju kramy?
... nechápem ľudí, ktorým je z krvi zle ... však to je obyčajná... no teda ani náhodou obyčajná tekutina červenej - mojej obľúbenej farby ... mohlo by byť zaujímavé vidieť ju pod mikroskopom... nie len zväčšenú na obrázku
Na vlastnú sa dokážem kukať celý deň, je to také zajímavé Ale keď napr. vidím ako niekomu inému robia odber, úplne zozeleniem Nevraciam ani neodpadávam ale proste, je mi tak čudne...
ked mi beru krv a kuknem sa na to tak mi je trocha divne ,ale ked sa uz pozrem na odobratu krv tak v pohodicke,inak krv mi nejak nevadi ale raz som videl zakrvavenu babu lezat pod elektrickou a vtedy mi doslo nevolno ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tak ale aj mne vadí krv. Ale ťá počas menštrulácie sa mi síce dosť hnusí, ale neodpadávam z nej - lebo nie je čerstvá. Inák ti to vysvetliť neviem.
Čerstvá krv je zlá
a ktomu čo robia baby vtedy.....keď porozmýšľaš pochopíš.....
Mne nie je zle z krvi. Ba by som povedala aj, že ju mám rada...