Ahojte,rada by som sa opytala..co by ste robili ak by ste vela hodnotnich veci,napr.ludi na ktorich vam zalezi stratili...ak by ste sa akokolvek snazili ale vsetko by slo dole vodou..ako by ste nasli strateni zmysel zivota?dakujem vpored
pri rovnici hodnotná vec = ľudia... nuž ja ti neviem...
hmm nemyslím si, že každý má nejaký zmysel života, možno ho nemám ani ja, ja sa len snažím prežiť, lebo to chcem (aj keď to tak niekedy nevyzerá) a jednoducho robím niečo, čo mi nejakým spôsobom spôsobuje isté potešenie, hoci len také úplne minimálne, ono sa to po istom čase môže aj zväčšiť proste nie vždy ide všetko ihneď...
okamžite by som zmenila miesto ktoré mi všetky tie straty pripomína. chytila by som prvý stop a išla by som vlastnoručne zachraňovať tých ktorí riešia skutočné problémy a majú nedostatok toho čoho my máme prebytok.
Hľadaním. Šťastie a zmysel ž. za nami nebude utekať. Milý a vzácny človek môže navždy odísť, drahú vec môžeme stratiť... Asi to preto nebude ani jedna z týchto - "vecí"...!
pozrite,so zmyslom zivota je to na nic. bud ho mas ,alebo nemas. osobne mi nechybaju ziadne materialne hodnoty,a ani mi na nich nezalezi. postaveny dom,auto,manzelku,peknu dceru, to vsetko mam. a nie som so svojim zivotom aj tak spokojny a stastny.nic mi nechyba-len ten zmysel. niekde som ho stratil. momentalne som na tom tak,ze mi na nicom nezalezi a je mi uplne jedno,co sa stane za minutu,za dve minuty.najhorsie je,ze si to uvedomujem cim dalej tym viac a stratit zmysel je pekne silna kava. vsetkych okolo mna robim stastnymi ,ale ja som stasny asi neni. som z toho pekne mimo a myslim aj na inaksie horsie veci. co s tym?
tazka otazka ... no hladaj nieco co ta bude vnutorne naplnat...mozno bude zaciatok hladania tazky a zdlhavy ale raz ver tomu ze raz ten pocit najdes ... nemusia to byt ludia moze to byt nieco ... nieco co urobis a v hlave ti nahle skrsne myslienka ... aha ved toto je to co chcem a toto ma robi clovekom ... vzdy chod dalej odtoho coho sa dlho drzis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
potom si nájdeš nejaké záľuby a pôjde to samo
hmm nemyslím si, že každý má nejaký zmysel života, možno ho nemám ani ja, ja sa len snažím prežiť, lebo to chcem (aj keď to tak niekedy nevyzerá) a jednoducho robím niečo, čo mi nejakým spôsobom spôsobuje isté potešenie, hoci len také úplne minimálne, ono sa to po istom čase môže aj zväčšiť proste nie vždy ide všetko ihneď...
Daj sa na zumbu , alebo nejaky sport
Ale je mozne, ze by som odisla do Tibetu.