@azel nemal by si mat nick ze hajzel?? ale sak si dalej machruj ale je to dost ubohe ze niekto sa tu snazi riesit dost diskutovanu temu u intelgentnych ludi ale to ty asi nepochopis a mozes to zmazat aspon si dokazes svoju silu o to iba islo
@azel keby si mazal tie tzv "prijebane" diskusie, tak by tu asi nebola ta, kde je uz vyse 4000 prispevkov... zbytocne to sere databazu a k comu je to dobre....?
To ze je niekto neje ako hovorite mrtve zvierata zemi moc nepomozete...ludia lovia od kedy ziju na zemi. Nechapem toto myslenie... Jedzte si co chcete ale neurazajte ludi co jedia maso tym ze nicia zem lebo to je dost ubohe
@13 Keď Ťa baví robiť zo seba cintorín "ako hovoríte" a čo je to? Sú to mŕtve zvieratá To nepoprieš.
A si dosť mimo, ľudia lovia odkedy to bolo nutnosťou (doba ľadová), predtým boli zberači. Nie sme ani len vybavení na spracúvanie takej potravy (máš rád surové mäso?). Však sa aj dožívali závratných 20 rokov v tej dobe..
Každopádne ja nejem mäso od narodenia, nikdy som ho nejedol, nechýba mi a som zdravý a normálne vyvinutý, takže tvrdiť že sa to nedá je pokrytectvo.
Keď vezmeš do úvahy preľudnenie planéty a fakt že na vyprodukovanie jedného kila "živočíšnej potravy" ako sa nazýva mäso treba priemerne 100 kilo rastlinnej, tak tu máme riešenie problému s hladom. A to zemi myslím pomôže dosť..
(nehovoriac o tom, že už dávno nejde o "lov" ale systematické vraždenie bezbranných tvorov. Takže len buď ďalej veľký lovec a nezabudni na bojové pomalovanie keď pôjdeš do lídla pre ďalšie mrazené kurča ktorým sekajú hlavy na bežiacom páse.)
Netuším čo Ťa na tom inak tak pobúrilo, môj koment @2 len konštatoval fakt. Nikoho nemohol urážať. Ak je to podľa teba úbohé.. tak potom je niečo zle nemyslíš?
a ešte sa pridávam k @13... maso je na to aby sa jedlo a kto nechce nech ho neje to je už len ich problém hlavne sa neozývajte s takými prijebanými názormi...
ja asi najviac triedenim odpadu, potom podobne- nejakym nerozhadzovanim odpadkov okolo seba mozno aj zbytocnym neplytvanim vody a elektriny a tak podobne
mam bratranca greenpeace-saka, tak on dohliada na ekologickost mojej rodiny
@13 takze skus zit cely zivot z rastlinnej potravy ..zarucujem ti ze sa dozijem viac ked budem kazdy den jest slaninu a klobasu..vy ste mudrejsi nez studovani doktori ktori sami vravia ze maso clovek nevyhnutne potrebuje..su tam bielkoviny a podobne....
triedim odpad a pijem mineralku z flase (ale to nie je lenivost, ale setrnost k zivotnemu prostrediu, lebo nemusim minat vodu na umyvanie pohara, ako tvrdim rodicom
@24 ked budes kazdy den jest slaninu a klobasu, tak jednie k comu dospejes je infarkt, ale ved ako myslis. mozem ta ubezpecit, ze rastlinna potrava obsahuje vsetky esencialne aminokyseliny (okrem 1) ktore telo potrebuje na tvorbu bielkovin
netvrdim, ze som vegetarian (nejem ziadne ine maso, len ryby a kura), ale nemam rada ludi, ktori to odsudzuju
preboha ludia, ako ochraňujete zem ???? Zem nepotrebuje vašu ani našu ochranu ako tu bolo spomenuté, najviac by pomohlo keby tu neboli ludia. Zemi je úplne jedno ako ju ochraňujeme. Skôr ide o to, ako ochraňujeme seba, pretože my si ničíme podmienky pre náš život na Zemi. Zem tu bude aj keď tu bude vysoká hladina radiácie, aj keď posledný človek ja Zemi umrie, jej je to jedno. Neochraňujeme planétu - ochraňujeme nás...keď sa vyhubíme všelijakými jedmi, tak to je úplne jedno, pretože život ako taký prežil už kopec iných katastrôf na tejto Zemi, a prežije aj nás. Ako bolo spomenuté v Jurskom parku - Život si nájde cestu.....keď sa vyhubíme nejakou katastrofou, tak kolobeh začne možno znova v nejakých jednobunkovcoch, a po pár miliónoch rokoch tu bude človek znova....alebo aspoň niečo podobné. Takže chránime NAŠE životné prostredie, a nie Zem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jk
ale nie, ja len sprdavam ludi, co mi nicia kyslik fajcenim... aj ked to je uplne jedno, lebo auta na 200% nahradzaju...
no dobre, deti sa zabavia
A si dosť mimo, ľudia lovia odkedy to bolo nutnosťou (doba ľadová), predtým boli zberači. Nie sme ani len vybavení na spracúvanie takej potravy (máš rád surové mäso?). Však sa aj dožívali závratných 20 rokov v tej dobe..
Každopádne ja nejem mäso od narodenia, nikdy som ho nejedol, nechýba mi a som zdravý a normálne vyvinutý, takže tvrdiť že sa to nedá je pokrytectvo.
Keď vezmeš do úvahy preľudnenie planéty a fakt že na vyprodukovanie jedného kila "živočíšnej potravy" ako sa nazýva mäso treba priemerne 100 kilo rastlinnej, tak tu máme riešenie problému s hladom. A to zemi myslím pomôže dosť..
(nehovoriac o tom, že už dávno nejde o "lov" ale systematické vraždenie bezbranných tvorov. Takže len buď ďalej veľký lovec a nezabudni na bojové pomalovanie keď pôjdeš do lídla pre ďalšie mrazené kurča ktorým sekajú hlavy na bežiacom páse.)
Netuším čo Ťa na tom inak tak pobúrilo, môj koment @2 len konštatoval fakt. Nikoho nemohol urážať. Ak je to podľa teba úbohé.. tak potom je niečo zle nemyslíš?
mam bratranca greenpeace-saka, tak on dohliada na ekologickost mojej rodiny
inak triedime odpad na plastove, papier a bio odpad, nekupujeme bio vyrobky, lebo su drahe a asi tak nejako
@24 ked budes kazdy den jest slaninu a klobasu, tak jednie k comu dospejes je infarkt, ale ved ako myslis. mozem ta ubezpecit, ze rastlinna potrava obsahuje vsetky esencialne aminokyseliny (okrem 1) ktore telo potrebuje na tvorbu bielkovin
netvrdim, ze som vegetarian (nejem ziadne ine maso, len ryby a kura), ale nemam rada ludi, ktori to odsudzuju
a zapojil som sa do GREENPEACE
hawk