Ak sa pýtate prečo sa na toto pýtam tak možno na budúci rok pôjdem študovať do neznámeho kraja , tak aby som sa vedel obrániť pred náckami a cigáňmi a k tomu to okysličuje mozog ako bonus
a co akoze chces, ake rady?
Vsak makaj tvrdo, jedz vela, vela spi.
Co chces viac
Ja osobne mam jeden zaruceny recept, jeden trik, ktory mi veelmi pomohol, mal som depresie z mojej chudej postavy a uz-uz som bral steroidy, no prisiel som na jeden super trik, ktory moj vykon/agresivitu/regeneraciu/uspech, proste vsetko zvýšil o minimalne 50% vaaazne.
Ale dal som si záväzok, ze ho nebudem len tak rozširovať, stalo ma privela námahy kym som nato prisiel, takze ho sem nenapisem, sorry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vsak makaj tvrdo, jedz vela, vela spi.
Co chces viac
Ja osobne mam jeden zaruceny recept, jeden trik, ktory mi veelmi pomohol, mal som depresie z mojej chudej postavy a uz-uz som bral steroidy, no prisiel som na jeden super trik, ktory moj vykon/agresivitu/regeneraciu/uspech, proste vsetko zvýšil o minimalne 50% vaaazne.
Ale dal som si záväzok, ze ho nebudem len tak rozširovať, stalo ma privela námahy kym som nato prisiel, takze ho sem nenapisem, sorry.
Budes rozmyslat (teda uz si) aky je ten trik?