Ahojte Mám kamošku, kt. chodí na Gympel je teraz v pred maturitnom ročníku. V triede majú len 8 chlapcov a zvyšok sú dievčatá. Je ich 21. Čo sa týka jej spolužiačiek tak sú tak dosť poskupinkované a ona výchadza výborne z 5 a z 2 spolužiačkami nevychád
Kamoška si tie učebnice doma prezrela a našla tam kde je väzba knihy ľudský vlas (ukazovala mi ho) bol z jednej strany čierny a z druhej červený a také vlasy má práve jej spolužiačka XY.
@chingula kamosovi ucebnicu ukradla dokonca samotna profesorka, knihu mu nevratila a este mu aj dala dve 5 za to, ze si ju nenosi, a neprezival to tak, ako henta tu
nech je rada,ze ma knihy.a nech to neriesi.mohla to byt ona XY,ale jej to nikdy nedokaze.takze zbytocne si bude kazit nervy.a ak to XY urobila,tak sa z nej teraz super zabavaju,ze je z toho mimo.ked to prestane riesit,tak pomoze sebe a mozno nastve aj tie kravy.
Najprv napíšeš že ich nechala s kľúčmi samé v triede, potom že trieda bola zamknutá a nemali sa tam ako dostať. A riešiš to jak vraždu Však sa nič také nestalo, knihy má späť. A pôsobí to akoby ste boli predmonitorový ročník, nie predmaturitný No ale necháme to tak Proste odkáž kamarátke že nech nie je naivná, nech ich nenecháva samé keď im neverí a nech sa vráti na základku
Baba nerieš to nemá to zmysel knihy má späť a my sme tu strávili 5 zbytočných minút čítaním románu o zmiznutej knihe Sú to trubky a tak aj dopadnú v živote
automatika ak sa začala smiať ta pi*a hlupa keď tvoju kamošku učiteľka vyvolala je jasné že ona jej odcudzila knihy (to som ale detektív FUCK YEA! ) ... rovno sa mala dvihnúť trepnúť jej po papuli a chcieť knihy späť a nebavím sa zavolám triednu,vychvnú poradkyňu,riaditeľku a prezidenta a poviem čo sa stalo a hneď by to bolo vyriešene ... tak čo sa tu rieši dievča nič nespravilo tak sa malo ozvať hneď že jej zmyzli knihy a ne nvm koľko dni čakať na zázrak. či sa mýlim ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
napísať román o stratenej učebnici?? o____O
normlane ze kriminalka miami dopice
.. maturitný ročník?! nepomýlila si si to s monitorom?!
Predmaturitný ročník = 3. ročník
Pre niekoho je 25 eur nič ale ona je z rodiny kde peniaze na zvyš nemajú
Nejde len o to ale aj o ten princíp, že jej knihy zmizli zo zamknutej triedy.
lebo akoze k hentomu sa normalne ani neviem vyjadrit, proste O______O