Myslíte si, že by mali dávať podobné reklamy aj na Slovensku??
Možno by to pomohlo aspoň trošku obmedziť tých netolerantných vodičovmkeď uvidia,čo sa môže stať.
Reklama silneho razu, ja mam blog urceny pre rychlych vodicov, ale osobne si myslim, ze reklama nepomoze...Kazdy si totiz hovori, ze je mu sa to stat nemoze a ked pochopia, uz bude neskoro...zial
inaak ludia neviete nahodou co je to za reklamu taka ze naboj leti a prestreluje veci, melon, flasu plnu vody, jablko a tak dalej a na konci je taky chlapcek a akoze to nanho leti ale sa to zmeni na slova, tiez taka reklama tohto typu, pls ak viete aj link
@42 naco bryle???co mu pomozu ked aj tak nema oci???ci s amylim?
prepac ale len teply maju radi eferona...sak to ked jak s akuknem na noriku mojsejovu...grcat idem ...hned som s5
@all zac to nie je.aspon podla mna...a v tejto diskusiii teba riesit nieco ine ako zaca..aj keby to bol on tak si zarobil..zviditelnil sa..ale aspon by to oblo pre fajn vec.
to nieje zac efron ale je celkom pekny sice ked este nebol hviezda a nemal opravene zuby a vsade ho neretusovali vyzral divne...A teraz k teme fakt dobra reklama a az mi z nej bolo cudne a mali take reklamy urcite vysielat!
myslím že keby tu dávali tie reklamy ajtak by nemali žiaden efekt...však napr. tá druhá nehoda auta nebola vodičova chyba keď mu vošiel pes do cesty a vytočil to nabok,hocikedy može vliezť autu do cesty nejaka zver a podobne a vtedy určite nebude mať v mysli tieto reklamy aby sa nimi riadil
v česku už takéto reklamy dávajú , a tipujem že u nás budú tiež, no každopádne keď som videl tú českú reklamu od vtedy sa v aute vždy pripútam , slogan znel - Nemyslíš, zaplatíš , a je to pravda
- a myslím že rozoberať tu nejakého debilka čo si myslí že vie hrať a hovorí si zac efron nieje vhodné do tejto diskusie
btw, tu je napokon aj video , prvá reklama je dosť brutálna , snáď vás to prinúti sa pripútať :
@lvanka , aj mne sa to zdá veľmi realistické , možno nejakí ľudia odsúdení na smrť , nejakí kriminálnici aj keď deti asi ťažko , neviem podľa mňa sú to nejaké veľmi dobré kamerové triky + všakovaké fotomontáže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ale takéé reklami by neboli zlé
Toto si myslela???
.. potom niekde vonku si ani neuvedomí, že niečo pozeral a že by sa mal nebodaj zamyslieť.
ale inac hej. mozno by to otvorilo ludom oci
@16 aha... a to,ze ju auto priplaslo ju vobec nebolelo...
mozno je na tom nieco pravdy ale cela to nebude urcite...
@26 aj ja si myslim...
toto je zac efron...
@41 asi by si si mal kupit silne (velice silne) dioptrie...
prepac ale len teply maju radi eferona...sak to ked jak s akuknem na noriku mojsejovu...grcat idem ...hned som s5
tak si sniivaj o zacovi...
taku ze to decko nebolo priputane a preletelo cez okno...
Avšak na slovensku by sme mali začať v prvom rade zmenou zákonov...
- a myslím že rozoberať tu nejakého debilka čo si myslí že vie hrať a hovorí si zac efron nieje vhodné do tejto diskusie
btw, tu je napokon aj video , prvá reklama je dosť brutálna , snáď vás to prinúti sa pripútať :
co ste nikdy nevideli ziadny film??