Občas nie, ale hlavne na predných sedadlách si takmer vždy dávam. Ono je rozdiel, keď ideš z bodu A do bodu B, a keď ideš z bodu A do bodov B, C, D, E, F... a furt po pár metroch vystupuješ z vozidla
tiež sa snažím presadiť aby celá moja posádka mala pásy ale nedarí sa mi to.. ani trošku.. donútiť ich dať si vzadu pás a ešte keď sú 3 tak to je u mňa asi nemožné..
raz keď som bola malá som išla s ocom v aute a nemala som pás, tak tak na mňa skričal že odvtedy si dávam pás automaticky
Ani pri skuske v autoskole som si pas nedal, potom ked som isiel po hlavnej, tak zacalo pipat upozornenie, tak som pustil volant a zapol si ho. Policajt pozeral, ale kedze ma poznal, tak to ignoroval, proste kontakty!
@lacius ved si mi raz pisal, ze ta kvoli pasu zo skusky vyhodili
No a ja si davam vzdy pas ale obcas ked soferujem tak si zabudnem dat ale zacne to pipat tak sa hned zapinam
Keď šoférujem svoje auto tak vždy, nepohnem sa ani meter bez pásu, je to proste zvyk z autoškoly.... ale musím sa priznať, že keď šoféruje muž a ideme len po meste dve tri minútky, tak sa občas na to vybodnem pretože nám po meste nechodia kamióny a zrážka s osobným autom v malej rýchlosti by mi nemala spôsobiť zranenie teda spolieham sa na to vlastne, neviem ani ako by tá zrážka nastala, keď to mesto je pernamentne upchaté a ideš stále v kolone
Po skúsenosti, keď do nášho auta stojaceho na konci kolóny nedobrzdilo iné, si ho zapínam vždy. Sedela som na sedadle spolujazdca a ak by som ho nemala, preletím predným sklom.
V predu vacsinou ano, ked len idem s autom niekde cez pole v dzipe alebo len prejdem polkou dediny, tak vtedy nie. V zadu pas nie, totalne mi to prekaza a vadi. V zavodnom bez pasu je ako plavat bez ruk a noh... 6bodove pecky v hlbokej sedacke. Kto ide so mnou, nech si robi co chce, podla vyhlasky dostane pas on, nie ja. Ale vacsina si dava.
@sypomka ja budem teraz za strasneho kokota ale ja som presla aj ked som asi 5 krat nevyhodila smerovku a celkovo jazdim ako sest rocny autista po lobotomii. Rozhovor po jazde:
- Slecna, uz tu smerovku mozete vypnut.
- Ktoru?
- No tu, ktoru ste zabudla vyhodit, ked ste sem odbocovala. A pozdravujte maminku a tatinka.
Takze ono to sice znie mega napicu ale minimalne je to mozne, no.
@savvym asi skor nohavice a koselu...a znamosti ono, ked ma clovek celkom znamych rodicov (minimalne vramci nasho mesta a blizkeho okolia) tak sa hned vsetko da.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
raz keď som bola malá som išla s ocom v aute a nemala som pás, tak tak na mňa skričal že odvtedy si dávam pás automaticky
No a ja si davam vzdy pas ale obcas ked soferujem tak si zabudnem dat ale zacne to pipat tak sa hned zapinam
Ak idem po meste a je v pohode vozovka a podmienky bez pásu
Ak je mokro, sneh s pásom...
Ved hej, ale znie to na picu, ked poviem, ze ma vyhodil pre pas.
A bolo to po cca 1 minutovej jazde.
Tu zastavte a vystupte si, no mna jeblo na 3x!
- Slecna, uz tu smerovku mozete vypnut.
- Ktoru?
- No tu, ktoru ste zabudla vyhodit, ked ste sem odbocovala. A pozdravujte maminku a tatinka.
Takze ono to sice znie mega napicu ale minimalne je to mozne, no.
Ale to som urobil umyselne, pretoze som chcel provokovat.
Ale nie, myslim komentar.
@plavam_zivotom presne na tom mieste mi raz pás zachránil zdravie, keby som ho nemal, letím cez čelné sklo