ja to dosť neznášam, hlavne ked niekto oslavuje nový rok o siedmej večer na silvestra, rachtí mi to nad strechou a ešte tý tyčka spadne mne na zahradu
mne sa lubia tie efekty ked je to take kjut svetielkujuce na oblohe, rada to pozerám ale sama to nerobím, u nás v rodine iba ocko vždy nakupi tie velké rakety a sám si to ide odpáliť na balkonik
nenávidím petardy!!!!!!!!!!!!!...a ohňostroje sú super, ale súcitím so zvieratkami, takže nepoužívam...aj keď môj buldoček miluje ohňostroje a vždy na ne pozerá rád
@8 vzhladom na to, ze vsetky zvierata co poznam sa z toho idu posrat, nope proste. Moje morca je absolutne na nervy, skace po klietke a vrci a nikdy nezabudnem na babkinho stavaca, ktory sa vzdy snazil rozkusat vchodove dvere a musel na silvestra spavat v dome pretoze inak by ho jeblo proste.
keď som bol mladší tak som to kupoval jak divý a strieľal kde sa dalo... potom som si začal vyrábať vlastné a stálo to za to... a teraz som tak lenivý že to mam piči...
Nemam tada ked to pocuvam uz 2 tyzdne predtym (uz asi tyzden) a na silvestra maximalne prskavky vynimocne si cela rodina pustime jeden lampion ale to len ked sme na silvestra vsetci u nas ale aj ten niekde musi spadnut cize to moc nie je dobre
hm viete, vy ma vsetci tak odsudzujete ale ja by som im tie svetlice narvala do ritnych otvorov a zapalila s diabolskym smiechom, ja viem som proste klasik
hej pouzivam, teraz menej ako ked som bol mladsi, ale proste klasika, byvam na dedine a tam pyrotechnika je v kazdom jednom dome na silvestra takze nikomu to nevadi a vsetci si to uzivaju, ziadne obmedzenia, vsak co ma byt silvester jak na dusicky? vsade ticho? no to snad nie
Pamatam este za Schustera (primátora v KE) bol parádny ohňostroj na námestí, ako decko som furt o polnoci utekala pozerať. Takto sa mi to páči, keď je to dobre spravené.
Ale tie petardy už 5 dní pred silvestrom mi idú na nervy, hlavne pes sa toho bojí, neviem, príde mi to také detinské... vlastne, najpravdepodobnejšie ich aj odpaľujú deti/násťroční ale aj tak v tom nevidím zmysel. Škoda peňazí. By som zakázala nákup petárd a podobných lacných vecí, kto chce ohňostroj doma na dvore, tak ten si kúpi normálne veľký packaging a vyriešené.
Súhlasím s väčšinou napísaného, len ma zaujalo, že je vám ľúto vystesovaných zvieratiek a nikomu nenapadli vystresované malé deti, starí, chorí, ránoskorovstávajúci ľudia ...
nenavidim to, ja mam pocas silvestra v sebe normalne az taku agresiu ze som schopna to cloveku doslova vytrhnut z ruky a zahodit. mam na to zle spomienky, kedze mam doma zvierata, to je jedna vec a ked vidim tie chudatka tak trpim aj za nich. navyse ked som bola mala, videla som ako niekomu utiekol zmäteny pes co sa zlakol a zrazilo ho auto..takze, petardy, nie.
Som hrdý, že už 4-rok som na silvestra neminul ani cent (dovtedy sme vždy chodili celu noc a hadzali totalne vsade mali sme krabice a krabice petard, ohnostroja, a dokonca aj takych silnych čo nas vyšlo dokopy na 100+euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mne sa lubia tie efekty ked je to take kjut svetielkujuce na oblohe, rada to pozerám ale sama to nerobím, u nás v rodine iba ocko vždy nakupi tie velké rakety a sám si to ide odpáliť na balkonik
a ohnostroj a nejake petardy vseobecne nemam rada.
Ale tie petardy už 5 dní pred silvestrom mi idú na nervy, hlavne pes sa toho bojí, neviem, príde mi to také detinské... vlastne, najpravdepodobnejšie ich aj odpaľujú deti/násťroční ale aj tak v tom nevidím zmysel. Škoda peňazí. By som zakázala nákup petárd a podobných lacných vecí, kto chce ohňostroj doma na dvore, tak ten si kúpi normálne veľký packaging a vyriešené.
no sama som schopna si zapalit akurat tak prskavku a tak to bude aj tento rok ... niekde vo dvojici s prskavkou