Všetci sa zhodneme na tom, že na Slovensku je tona vecí, na ktoré všetci nadávame - politici, smiešne nízke a zároveň niekde privysoké platy, cesty ako ementál, neprispôsobiví občania, vysoké dane...ale čo pozitíva? Napríklad, ak by sa váš zahraničný kama
@sturmer to len dokazuje ich vlastnu zabednenost. nasinci chcu ist zit do bohateho nablyskaneho velkomesta a ludia zo svetovych metropol utekaju do hor a do prirody pred stresom. architektonicke skvosty, ktore tu mame su obrovskej hodnoty, ale nasi ich nechavaju schatrat a svoje pohlady radsej upinaju ku kovovo-sklenenym rychlostavanym budovam ako k znamke luxusu. a krasne zeny su tu na kazdom kroku a ludia z celeho sveta obdivuju ich krasu, ale nasi muzi si este aj medzi nimi preberaju a ziadna sa im nezda dost dobra.
Slovaci si nevazia co maju a je to len ich vlastne nestastie a hanba.
@hetfield jasne, ze aj zeny si preberaju, ale moje skusenost je, ze zatial co muzi v zahranici vychvalia aj menej pekne Slovenky ako bohyne, tak Slovaci im len narobia komplexy.
akurat predvcerom sa ma to jedna slecna pytala. odpoved? pekna priroda, hrady a zamky.. lacny alkohol a cigarety nie su pritazlive pre kazdeho. co sa tyka peknych zien tak do tejto kategorie sa zaratavaju nielen slovenky, ale aj cesky, madarky, polky, rusky etc.
veľa je tu toho... mám rada Slovensko to len každý niekde sa trepe do Ameriky lebo si myslia, že neviem čo ich tam čaká .... hlavne tá dnešná mládež .... to len určitý ľudia to tu zničili ale inak je toto miesto úžasné ... a ľudia len pozerajú na to lepšie no na to horšie už nie ... chcú niečo ale nič preto nespravia aby sa tento štát stál lepším ....
príroda pekná, ľudia zväčša rívetiví (vieme si usctiť aspoň cudzincov), lyž. strediská, kúpele... je to fakt pekná krajina, aj keď nie je prímorská, dá sa ísť okúpať do mnohých jazier, termálnych kúpalísh, ísť do Tatier na turistiku...
a co z toho ze mame krasnu prirodu, hrady a zamky? Ked sluzby, turizmus a vsteko s tym spojene je na bode mrazu? nevieme vyuzit potencial, ktory Slovensko ma... takze... pozitivum? Krasne zeny Lacny alkohol je minus...
že tu nemáme tak veľa prírodných katastrof ako v iných krajinách,máme nádhernú prírodu,krásne historické pamiatky,zaujimavú históriu,krásny jazyk,aj keď neviem či to je pozitívum a nájde sa tu toho ešte viac na čo by sme mali byť hrdí
@james144 pytas sa na nieco, na co som vlastne odpovedal v mojom komente predsa - napriklad take sluzby su na bode mrazu zazil som to nespocetne mnoho krat, zazilo to mnoho slovakov nespocetne mnoho krat (a rozhodne aj turistov a to som zazil aj osobne) - ci uz su to obycajne malikosti ako obsluha v podnikoch, alebo predaj hamburgerov v malej budke na Spisskom hrade...
Dalsia vec su neuveritelne ceny za sluzby, ktore rozhodne cene nezodpovedaju - preco este aj nasinci skor uprednostnia lyzovacku v susednom Polsku?
A dalsia vec - kolko sa tu len investuje do tych pamiatok a aj sluzieb vokol toho? mm? Zatial som nepadol na rit z nicoho - nie je tu nic, co by prilakalo zahranicnych turistov a donutilo ich to rozplyvat sa - pekna priroda? Ano to mozno... ale cakaju ich predrazene hotely. Kupaliska? To mozno, ale opat raz je tu ten hrozny pomer ceny/sluzby... Hrady a zamky? V susednom Cesku su v okoli Tabora tak krasne zamky se vsim vsudy, ze sa mozme ist past
To ze sa stali Kosice europskym mestom kultury este neznamena, ze je na tom cele Slovensko ovela lepsie ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
priroda
historicke a kulturne vyzitie
zopar dobrych potravin
zeny
relaxacia - kupele a pod...
stred eu...
lacne krcmy
Slovaci si nevazia co maju a je to len ich vlastne nestastie a hanba.
zabudla si na Nemky, Švédky a Angličanky!
gkuel stahp pls!
fak u struma
vlastne cely perex
ale hlavne ten birdz
Dalsia vec su neuveritelne ceny za sluzby, ktore rozhodne cene nezodpovedaju - preco este aj nasinci skor uprednostnia lyzovacku v susednom Polsku?
A dalsia vec - kolko sa tu len investuje do tych pamiatok a aj sluzieb vokol toho? mm? Zatial som nepadol na rit z nicoho - nie je tu nic, co by prilakalo zahranicnych turistov a donutilo ich to rozplyvat sa - pekna priroda? Ano to mozno... ale cakaju ich predrazene hotely. Kupaliska? To mozno, ale opat raz je tu ten hrozny pomer ceny/sluzby... Hrady a zamky? V susednom Cesku su v okoli Tabora tak krasne zamky se vsim vsudy, ze sa mozme ist past
To ze sa stali Kosice europskym mestom kultury este neznamena, ze je na tom cele Slovensko ovela lepsie ^_^