prečítal som Cestu pokojného bojovníka a Návrat pokojného bojovníka a neviem, čo presne máš pod tou filozofiou namysli. Určite aj tieto knihy ovplyvnili moje správanie, no nemôžem konkrétne povedať, že "práve toto" je aplikovanie Millmanovej filozilozofie ... ale napríklad vegetariánstvo nepodporujem, no súhlasím s niekorými vecami o strachu, či o reagovaní na okolie/minulosť, čo boli spomenuté v Ceste pokojného bojovníka ...
V skratke....je táto kniha o nejakom žití, prežití , živote alebo ako názov vypovedá o ceste bojových umení? Mám ju v .pdf, nebudem predsa dávať 7,43 za knihu
@emcbalance Vravím, že ju mám v .pdf formáte bo nebudem platiť 7 evri za to.... Ja sa pýtam, či si ju mám prečítať, že či je to o bojových umeniach ako napovedá názov, alebo o živote ako napovedá filozofia...?! A vlastne nájdem si recenziu na martinuse, tu sa dozviem max. toho, či som blbý...
@emcbalance film je iný, ale ak chcem mať približnú predstavu o čom tá kniha je a či sa ju oplatí čítať, tak mu určite pomôže...... film je jednoduchší, viac mainstream, končí v dvoch tretinách deja knihy a podobne, ale dozvie sa tam napríklad, že to nie je o bojových umeniach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov