@11 suhlasim, polku filmu/knihy sa ohanaju silnymi vetami o neeeeskutocnee prelomovoom tajomstve, ktore zrusi cely doterajsi system. no, niezeby ta prelomova teoria bola nejaka desna novinka, kazdemu je jasne aj bez toho, ze s optimizmom sa minimalne viac nasmejes, takze len strata casu s tymto filmom/knihou. a co na to verim...neviem, nieco na tom je, ale nemam pocit, ze staci sadnut so zalozenymi rukami a snivat, ako bdue vsetko uzasne.
táto kniha mi zmenila pohľad na svet od okamihu ako som si povedala " treba skúsiť" som šťastná .. Jasné 1 000 000 takýchto kníh už je ale ja som túto čítala ako 1. takéhoto druhu preto som šťastná , že som vtedy omilom po nej šiahla
tiež si myslím, že je to celkom fajn kniha resp.film..knihu sa mi nechcelo prečítať dokonca určite na tom niečo bude, no aj ja si myslím, že ak budem snívať o aute a nič pre to nespravím, tak ma nebude čakať v obývačke..a podobne ako @himike som šťastná, odkedy som videla ten film, inak sa pozerám na problémy...je to na tom, ako na teba ten film zapôsobí určite si ho pozri, až potom súď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Podľa mňa na tom niečo je, ale o pozitívnom myslení som vedela aj bez toho, aby som na niečo také vyhadzovala peniaze