poznate taky ten pocit ze na vas seci kaslu a nikto vas nema rad???....a mozno to v skutocnosti ani neni pravda ale vy proste ten pocit mate......co vtedy robite lebo ja prave tento pocit mam.......a nevim co mam robit
No co uz autorka, to chce len zvyk, ked si zvyknes na to tak ta to uz nebude trapit. Vsak si sama aj napisala, ze v skutocnosti to nie je ani pravda ale si to len myslis. Tak si to nemysli a bude vsetko ok
neboj nie je to pravda, je milion ludi ktori ta maju radi a zalezi im na tebe, len mozno maju prave take obdobie ze to nedavaju najavo, nestihaju a tak...
ak je to puberta, tak ja som jedina v puberte...lebo nikoho takeho nepoznam kto sa tak citi stale.. a hej citim sa tak stale, kazdy ma totalne vytaca, nikto nema rovnake nazory ako ja, sere ma, ze matka je bud velmi mila, alebo protivna, proste 2 extremy, ktore nie su dobre..
potom ma stve ze moje spoluziacky sa bud stale ucia alebo hulia a piju, zase 2 extremy..
..dalej ma stve, ze niektori ludia nieco prislubia a potom z toho nic nie je,,
..ze neviem ci mam verit mame alebo ocovi, kedze obidvaja zvyknu klamat
.zase budem cez prazdniny doma, kedze nemam s kym ist von, kedze mam takych kamosom akych mam, a ani ich vlastne vela nemam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No co uz autorka, to chce len zvyk, ked si zvyknes na to tak ta to uz nebude trapit. Vsak si sama aj napisala, ze v skutocnosti to nie je ani pravda ale si to len myslis. Tak si to nemysli a bude vsetko ok
potom ma stve ze moje spoluziacky sa bud stale ucia alebo hulia a piju, zase 2 extremy..
..dalej ma stve, ze niektori ludia nieco prislubia a potom z toho nic nie je,,
..ze neviem ci mam verit mame alebo ocovi, kedze obidvaja zvyknu klamat
.zase budem cez prazdniny doma, kedze nemam s kym ist von, kedze mam takych kamosom akych mam, a ani ich vlastne vela nemam...