myslim ze tato diskusia tu este nebola....aspon som nenasla....myslite si ze je pravda ked na hodinach je napr. 11:11 , alebo 22:22 to je jedno.. tak ze na vas niekto mysli??? ci uplna somarina...hmm aky je vas nazor
ja som o tom pocula... a ked sa kuknem na hodiny a uvidim tam taky cas, ze rovnake cisla, tak ma to potesi a namyslam si, ze na mna niekto mysli..je to somarina, ale vzdy ma to potesi..
ja som to uz pocula, je to celkom mile ale nedavam tomu moc velku vaznost .
A takato diskusia tu uz bola, ne presne to iste ale rozoberalo sa dokonca co ktory cas znamena. ( napr. 12:21 znamena nevem co uz si to nepamatam,ale nebolo to moc zaujmave )
ja som o tom este nepocula..pocula som len ze ak su rovnake hodiny aj minuty napriklad 11:11 tak si treba nieco zelat s kamoskou to niekedy robievame aj ked ja na to neverim XD
vždy keď je 11:11 a kuknem na hodinky, tak ma zamrazí, lebo to je moje nešťastné číslo 11-ka...ale určite si nemyslím, že niekto na mňa myslí, to je blbosť....
ja som kedysi,ked bol zaujimavy cas...napr...22:22 alebo 11:11 cakala,kym hodiny skorcia dalej napr...22:23....ale take veci,ze na mna niekto mysli,alebo si mam nieco zelat,nie...
ale s kolegynou v praci si pocitame,ked si stikutneme,kto na nas mysli...vacsinou blbost,ale niekedy sa potesime...
mna hlavne par krat uz dostalo,ked mi vyslo X,no kto na X moze na mna mysliet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A takato diskusia tu uz bola, ne presne to iste ale rozoberalo sa dokonca co ktory cas znamena. ( napr. 12:21 znamena nevem co uz si to nepamatam,ale nebolo to moc zaujmave )
pozeram...,?:! ale k veci ... neverim
ale s kolegynou v praci si pocitame,ked si stikutneme,kto na nas mysli...vacsinou blbost,ale niekedy sa potesime...
mna hlavne par krat uz dostalo,ked mi vyslo X,no kto na X moze na mna mysliet...