prazdniny sa uz zo zaciatku uplne vymkli z ruk a zmenili svoj smer... avsak nemam sa na co stazovat, zatial je to ok, len zle pocasie v poslednom case brani v predstavivosti...
mňa len dosť štve že stale som čítala že toto budu najlepšie prazdniny v živote...a že samé žury a neviem čo všetko ale zistila som že tie žury a party a podobne ma nerobia velmi šťastnou..preto stále trčím doma...zatial čo ostatní sa zabávajú tam kde ja by som sa aj tak nebavila
no ja som kazdy den nasackovana u frajera..doma ani poriadne sice niesom..ale aj en bol chudacik cil chory..takze aj spolocne veci co sme maly nevydali..a v auguste by som mala ist robit..a aj z toho asi nic nebude lebo osm neskoro doniesla ziadost...shit happens..
hmm ja som neplánovala nič.a zo začiatku ešte počas školy som mala z toho na nič náladu lebo všetci vedeli čo kde kedy a ale ja?.. nič... no prišli prvé dni ktoré som dom ani nevidela.. potom keď som prišla tak ledva som bola doma a už zase sa niečo vyskytl .a som rada . zatiaľ super . budúci týždeň odchádzajú na dovolenku rodičia naj kamošky ...tak zrejme celý týždeň zasa budem tam . a dozvedela som sa to včera..niet čo plánovať .stačí užívať ..a nesedieť za PC!
celkom v pohode zatiaľ. Už som po dovolenke, teraz makám, keď nemakám tak čítam, chodím von alebo robím na vlastných projektoch, začínam autoškolu a akurát zajtra idem na stretko s kamoškou z BA, ktorú som nevidela už dosť dlho. Medzitým príde kamarát z Francúzska a ešte ma čaká aj 18-tka... fajn, fajn
každý má prázdniny také aké si ich spraví..môj názor...snažím sa nenudiť, chodím von často ako sa len dá, s luďmi aby som ich všetkých ,,vystriedala´´ keďže mám kopec kamarátov v rôznych mestách ale čo ma štve je to počasie..ktoré mi prekazilo plány na opekačky a iné akcie proste ešte som sa ani nekúpala a tiež som sa chcela opáliť...najviac ma sere ale to že na tento piatok čiže na BF hlásia pršať a ide ma z toho rozjebať!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som spokojná. aj keď prázdniny som mala možno tri dni, inak som zahrabaná v robote až po uši.
Takže fajn.
nastastie to isti kino a knihy ale ked ma mama este odprace na chatu tak mi ostava uz len telka
takze momentalne nie si sama :- disappointed:
Prečítala som necelé dve knihy (hanba), nebola som ani len v susednom meste, celkovo napiču.