Najoblúbenejšia asi Muž ktorý sadil stromy. Taká tenučká, vlastne nič moc.. ale mala som dobrý pocit po tom, ako som ju precitala.
Chcem si precitat Hrbitov zviratek. Ktosi mi ho raz odposrucil, ale furt ho maju pozicany.... vdaka cakaniu nan som precitala uz neviem kolko iných Kingov, ale ten Hrbitov chcem.
hmmm.... chcela by som si prečítať hocijaký dobrý klasický horor :/
hisotrické , romány, fantasy, psychologicke, životopisy, záhady, a encyklopédie- úplne ich zbožňujem, dále, horory, .... a milujem poéziu, poviedky a príbehy E. A. Poea a... vlastne celú avatgardu a prekliatych básnikov
TAKTO STRAŠNE VEĽMI chcem čítať Fausta od Goetheho a rovnako veľmi aj Eugena Onegina a Lolitu (Lolitu po slovensky, Onegina po česky...) Oh bože, splňte mi sny.
A úplne až do konca svojho života budem milovať Werthera a Zlodejku kníh (Max : a Sophiinu voľbu, a, preboha, Grófa Monte Crista. Aha, a ešte Manon Lescaut!
Je len veľmi málo kníh, ktoré sa mi nepáčili. Každá mi niečo dá a jednu úplne naj nemám.
Ale z tých, čo som čítala v poslednom čase, by to mohla byť Anjeli a démoni od Dana Browna. Páčilo sa mi, že tam bola detektívna zápletka, veda a náboženstvo, aj ľúbostný príbeh. Čítala som ju síce iba v španielčine, ale fakt vo mne zanechala dojem.
ja by som chcela prečítať Uršulu Kovalyk - Travesty show.Vraj je to dobré čítanie,len ukážky mi prišli dosť feministické,tak neviem či mám rebelujúcu náladu v tomto období práve.Ale inak Star wars by som konečne chcela prejsť,keď v tom sa nedokážem vyznať, ktorá kniha je prvá,druhá a pod.Je ich snáď milión. :I
tiness, faust i onegin sú veršované, prečítaš za jeden deň, stačí si nájsť jeden deň čas, ak človek naozaj chce... ešte i ten čas je bezvýznamný:/ však knihy si hľadajú nás, nie čas pre ne, aspoň takto to vnímam... hoci nie každému sa páči, keď si spravíme čitáreň na neobvyklých miestach... pokiaľ sa však nikto nesťažuje, treba skúšať trpezlivosť aj tých, s titulom profesor
@courtneylovegrunge No to je kniha Hobit, a myslím, že aj s niečím navyše... Keď si videla film Pán prsteňov - Spoločenstvo prsteňa, tak tam je spomenutá tá kniha, ktorú dával Bilbo Frodovi, volala sa Cesta tam a znovu naspäť (teda vlastne dobrodružstvo Bilba = Hobita ... )
@courtneylovegrunge asi ma nechápeš, medzi moje naj knihy patrí trologia Pán prsteňov, čiže každý z troch dielov. (toť Spoločenstvo prstena, Dve veže a Návrat kráľa). A čítala som aj Hobbita, Silmarillion a Nedokončené príbehy...
jednoznacne kniha ktoru mozem citat dokola niekoko rokov Aprilove dievca a Očistec bláznov ... ale mam rada historiu aj historicke romany ...poto sa mni pacilo od Dana Brawna Anjeli a Demoni Bod klamu a ostane od neho ....mam rada knihu Zavrhnuty .... Škola noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
chcela by som prečítať všeeetko od neho
a celkom ma zaujali cestopisy
Chcem si precitat Hrbitov zviratek. Ktosi mi ho raz odposrucil, ale furt ho maju pozicany.... vdaka cakaniu nan som precitala uz neviem kolko iných Kingov, ale ten Hrbitov chcem.
A citam vselico.
hmmm.... chcela by som si prečítať hocijaký dobrý klasický horor :/
hisotrické , romány, fantasy, psychologicke, životopisy, záhady, a encyklopédie- úplne ich zbožňujem, dále, horory, .... a milujem poéziu, poviedky a príbehy E. A. Poea a... vlastne celú avatgardu a prekliatych básnikov
chcela by som prečítať všetko od Kinga (to čo ešte nemám)
a žáner: detektívky, horory, fantasy, urban fantasy....
A úplne až do konca svojho života budem milovať Werthera a Zlodejku kníh (Max : a Sophiinu voľbu, a, preboha, Grófa Monte Crista. Aha, a ešte Manon Lescaut!
ja mám najradšej Veronika decides to die od Coelha
Ale z tých, čo som čítala v poslednom čase, by to mohla byť Anjeli a démoni od Dana Browna. Páčilo sa mi, že tam bola detektívna zápletka, veda a náboženstvo, aj ľúbostný príbeh. Čítala som ju síce iba v španielčine, ale fakt vo mne zanechala dojem.
Veronika sa rozhodla zomrieť od Coehla je tiež úžasná..
A potom ma ešte dosť zaujala kniha Všetko čo naozaj potrebujem vedieť som sa naučil v materskej škole od Fulghuma..
Na viac si nespomeniem.. O.o
Zaobstarávam si Gormenghast
Fantasy, alebo filozofia
A teraz plánujem prečítať miluj svoj život od Hayovej, lebo mám nejakú existenciálnu krízu
2. Tých je veľmi veľa
3. Rôzne žánre mám rada
2. Hlava XXII.
a potom niekoľko dalších, ktoré boli úžasné no nie dokonalé
obľúbených autorov a kníh je strašne veľa, to by som sa tu nedopísala ale tak isto Stephen King, J.R.R. Tolkien a podobné....
@ridiculousnotion Ja tiez neviem, preco, ale tiez neznasam sci-fi . Je to zahada.
@filipkoo a kde si ju zohnal? :´(
@delica tou trilógiou myslíš zrejme Hobit? či niečo iné?
Tak včera som Hobita videl v panta rhei, je aj komiks, aj dokonca Cesta tam a znovu naspäť ...
Prezri kníhkupectvo, pri Tolkyenovi je kníh dosť na výber...
Kompletnu tvorbu H.P.Lovecrafta
Fantasy, sci-fi, horror
ale myslela som si, že Hobit tiež
a tá Cesta tam a znova naspäť je čo?
@delica už som nato prišla no ale čo je to potom tá kniha, ktorú si čítala ty?
a tá kniha existuje? a tiež ju napísal Tolkien?
áno, všetky knihy ohľadom Pána prsteňov napísal Tolkien, Hobit je len niečo ako úvod do trilógie Pána prsteňov, všetko na seba naväzuje ...
@delica nevedela som, že existuje KNIHA Pán presteňov , preto.