@fxx ada ti to chyba pric do nasej dedinky a 13 rocna ta napise ze mozes bit otcom jeho dietata pridu za tebu policajti a popritom si s nou nebol 5 rokou.... je to tu pekne naprd klidne si to vymenim za klidny zivot
@kolini ale aj z tou sekerou co mas na obr. nech to tu zriedis
u nás je to už dávno tak, trinástky randia s tridsať a viacroľnými, pritom pomaly každý mesiac na potrat, deti začínajú nadávať už v škôlke a ako sa tu rozmohli "nedovolené látky" ani nehovorím
ja som si iba všimol 11-14 ročné deti sa hrajú na gangsterov ale o tej materskej ani nevedia ani co je ... asi ani to načo im je ich pohlavné ústrojenstvo
@princessnini aj tu tak 14ka z 30tnikom dokonca planuju spolocny zivot ale dievka je v nejakom ustave lebo sa stala mamickou (ten chlap ma rodinu a deti no vykaslal sa na ne a caka na nu ...)
nevyskytujem sa v spolocnosti 13 rocnych gangstrov a kuriev...takze neviem povedat...v presove je taka diskoteke victoria tam sa ta drubez stretava ...aj cigani z okolitych dedin tam chodia...
Ja som sa na gangstrov hrala odjakziva, takze to mi nijako nove nepride . Niektore veci sa zmenili, to hej. Ale ani neviem povedat ako a v com. Proste je to ine.
neznášam to,že som z dediny,aj ked to má niekedy výhody...ale nevýhod je viac...a úplne mi lezie na nervy ako sa tu všetci ohovárajú a starajú do všetkého možného aj nemožného plus neznášam ,ked na mňa niekto zíza.....
@greendgirl tu u nas z teba sravia fetaka ako lusk dokonca moj brat bol pasakom a unasal 13 rocne decka taketo kraviny sa tu po kazdom siria
z tou tmou az som pochopil tak myslis ciganou ze ?
@gabbi aj hej ale u nas bol klud este tieto rocniky co sme boli ( 16 , 17 rocny)ale ty mladsi su taky .... nechcem nadavat od tychto 15rocnych co su tu a nizsie to je uz len take ... sak vies ale su medzi nimi vynmky ze si pokecas normalne aj zabavit sa da ale pevnych 80 percent je odpad
@neith74 este som to mal odfotene este viac takych failou tam bolo ale pisat to tam mali cigan asi tak 12 rokou mal ani neviem presne ale sranda ze sa mu nic nepovedalo a nic nemusel preplatit keby to spravi biely tak to je peklo na zemi
@stuntbiker No dobre, myslel som tie chyby .. Ale inak je to pravda, keby to spraví biely tak to riešia hneď a furt Ešte aj celú jednotu by musel zatepliť aj fasádu spraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@kolini ale aj z tou sekerou co mas na obr. nech to tu zriedis
..kvak..
..kvak..
z tou tmou az som pochopil tak myslis ciganou ze ?
@gabbi aj hej ale u nas bol klud este tieto rocniky co sme boli ( 16 , 17 rocny)ale ty mladsi su taky .... nechcem nadavat od tychto 15rocnych co su tu a nizsie to je uz len take ... sak vies ale su medzi nimi vynmky ze si pokecas normalne aj zabavit sa da ale pevnych 80 percent je odpad
..kvak..
.... čvirik ....
@gabbi presne a este im hra rytmus naplno vzdy a vsade a cigani popisali na jednotu ze zabYjeme vas spyny biele
..kvak..
... hav ....
..kvak..
tato pesnicka mi hovori z duse tak tak bieli by musel preplatit polku obchodu zatial co ciernemu povedia uz to nerob
..kvak..