Každý určite nie! Ja som spokojný s tým čo mám - a keď moje srdce túži po nejakej novej veci - a ja viem že na to nemám tak sa zamyslím - veď deti v Afrike by boli rady keby mali aspoň pravidelný prísun pitnej vody - nie to ešte sa zaoberať tým či si kúpia taký či onaký mobil a podobne...
Preco osoby zakladaju diskusie, ktore bud vedu do tzv. nikam alebo tam vobec nevedu? (snazil som sa skoncipovat nejaku podobnu otazku, ale ja na to nemam talent)
tvoja hláška mi dáva dojem, že riešiš hmotné veci, ako napríklad chcem tento soundtrack, a potom ma omrzí...nie, ešte aj v tomto prípade nesúhlasím , keď niečo dosiahnem, tak sa z toho teším predsa, a idem ďalej, ako sa potom má človek posúvať? nič nechcieť, je ako nežiť...no jasné, nemám na mysli tie nižšie hodnoty, ktoré človeka skôr ovládajú
ked nieco strasne, ale strasne chces, aj ked vies, ze to nemozes mat. ale to nieco,ked to nieco teraz tak moc chces, tak just to nedostanes. treba cakat a pride to samo. viem, co hovorim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale zavisi od konkretneho pripadu, co si myslela?
Preco osoby zakladaju diskusie, ktore bud vedu do tzv. nikam alebo tam vobec nevedu? (snazil som sa skoncipovat nejaku podobnu otazku, ale ja na to nemam talent)
skus konkretizovat... taketo temy zakladaju vacsinou ludia ktori maju konkretny problem...
Hm, neviem ako to vyzne, ale clovek moze mat vsetko co chce. Absolutne vsetko.
Jednoducho to tak musí byť
ked nieco strasne, ale strasne chces, aj ked vies, ze to nemozes mat. ale to nieco,ked to nieco teraz tak moc chces, tak just to nedostanes. treba cakat a pride to samo. viem, co hovorim.