Otázka jasná..... Všetci všade hovoria ze jak sa američania všade strkajú a všetkonnicia, jak nás okrádajú a spehuju, ............. Dokonca aj moje 2 spolužiačky co chceli odísť pacovat do USA a nedali naň dopustiť majú teraz na USA veľkú hubu.... Proste
Teraz je to do oci bijuce, ze chcu len ropu a vsade zaviest tu svoju demokraciu, predtym za cias komunizmu to bola aspon nejaka alternativa. A mozno boli USA hejtovane uz davno, len ty si to tak nevnimal
@myschka ale ked je raz niekto kok, tak je kok - je to objektivna realita, je preto prirodzene, ze si to o nom vacsina mysli. Ist silou mocou protiprudu a nemysliet si o nom, ze je kok nieje najstastnejsie
Ale pravdu mas, do stada patri ten, kto hejtuje lebo hejtuju ini a nehejtuje na zaklade vlastnych kritickych zaverov.
@myschka to hej, ale v pripade USA...je plno kritiky vsade, takze...uz aj tomu kokovi musi dojst ze asi nieco nebude v poriadku, prinajmensom sa nejaky jeho kamos, nekok niekedy kokovi pohorsene stazoval, ze ake su tie USA hrozne
Neznášam USA ale píšem z Windows/Mac OS, v prehliadači Chrome/Safari, používam Gmail/Outlook, v mobile mám Android/iOS/Windows Phone, chutí mi coca-cola/pepsi/whatever.... takže ešte raz kurva, neznášate USA alebo vládu USA? Lebo to je kurva rozdiel, ja napríklad nenávidím ani našu aktuálnu vládu, ale Slovensko mám rád... Slovákov väčšinu ani moc nie, ale Slovensko áno.
ľudia dissujú USA preto, že je to cool alebo preto, že sú vytretí komunizmom ( väčšina týchto hejterov volí ľavicu, Smer a podobné sračky ) alebo jednoducho preto, že USA sa kamaráti s Izraelom a dodnes niektorí duševní malorolníci otravení vlastnou neschopnosťou a zbytočnosťou nenávidia židov, už len z toho dôvodu, že sú bohatší a úspešnejší. Úspech sa v tomto banánistane neodpúšťa.
Ja mam USA rad, aj ked si myslim, ze smeruje do strasne velkych sraciek. Pomaly stracaju ducha, z tej krajiny sa stava konzerva konzumnej spolocnosti, v ktorej to zacina hnit.
A ako ste uz mozno poculi, tu nemame financnu krizu, ale moralnu... zial z USA.
@trtken Človeče, toto si snáď nemyslel vážne... To by som čakal od 14 ročného naivného chlapca, čo má na celej stene Spidermana a USA považuje za úžasnú krajinu. Nevravím, že tam určite nežije hromada schopných a úprimných ľudí. Ale nejestvuje krajina, z ktorej prišlo viac vecí s veľmi temnou stranou mince, ako zrovna U.S.
@openmindedfreak
Jasné, že USA považujem za skvelú krajinu. Veď prečo by aj nie. Ponúka veľa možností a schopný človek sa tam má oveľa väčšiu šancu uplatniť a zbohatnúť ako v tejto našej paródii na štát. Jasné, že nič nie je dokonalé, aj v jú es ej je kopec blbcov a niekedy ani ich politika nestojí za veľa. Ale sú veľmoc a z ich pozície si to môžu dovoliť. Každý kto kritizuje vládu USA nech sa radšej pozrie na tú svoju. Občania SR si nevedia spraviť poriadok ani vo vlastnej krajine, ale starať sa do Ameriky to hej... treba si spraviť najprv poriadok na vlastnom dvore. A keď už... aká je vlastne alternatíva k USA ? Rusko, Čína ? no ďakujem pekne.. jeden lepší ako druhý.
Ne ze by som nenavidela USA...len ju nemám rada alebo skôr nemám rada Američanov a to ako si myslia ze su najlepší na svete a nic ibe nerobia len zeru fast foody...ale tiez mi je jasne ze nie vsetci. Nehovorim ze by som nikdy fo usa nesla, ale iba kvôli pamiatkam
USA som nikdy rada nemala, takže si do huby našťastie v tomto maní/nemaní rado nenasrala
Ja mám k USA celkový odpor, každý to vie, ale zato nevravím, že tam je všetko zlé.
Dlhé roky ma to ťahá inde, tak nemám dôvod meniť svôj názor kvôli väčšine.
@qwedsayxc každý nadáva na každého ale nikto nerobí nič preto aby to zmenil... najväčšiu hubu majú tí ktorí v živote nepohnú ani prstom aby niečo zmenili ... nadávať na USA, Čínu, Izrael, Kazachstan ... to vedia všetci.... najmä vtedy ked sa ich to netýka...
lebo ludia vrodenu demenciu len tazko schovaju...Proste pocuvame americku hudbu, pozerame americke filmy, jeme v americkych restikach, mame americky pc, mobil, operacny system, prehliadac este aj ten internet vznikol ako projekt americkej armady a nakonieec pomocou neho napiseme taky bullshit ze vsetko zle prislo z USA. My sme inak stelesnenou dokonalostou
@neviemsivybratnick Tú cocacolu ktorú piješ tak jej logo nájdeš v najbližšom budúcom konflikte na americkom bombardéry... Cocacolla spolupracuje s Monsantom a Monsanto už dosť oškodilo prírode na rôzných koncoch sveta... Ja nepijem ani sprite ani Fantu ani Cocacolu lebo neznášam ani korporácie ktorých americkí politici sú iba bábkami... Keby nejaká korporácia od ktorej piješ malinovku nechcela zisk tak USA tiež netiahne do nejakej vojny...
@trtken@18 tak prečo sa tam nejdeš uplatníť a zbohatnúť keď je to taká super krajina neobmedzených možnosti.. Miesto toho pičuješ že tu závidia úspech... Ako inač ke´d tu ale aj v USA úspešný ľudia bývajú tí čo ojebuju. Kamoš tak urobil neváhal a vypadol do ameriky sprav aj ty tak a odcestuje do najsuper krajiny sveta.... Keď mi cez skype kecal že dojdeš do reštiky tak ti tam nesanujú dať do bludu polevy na šišku.. Potom sa nečudujme že zvyšok sveta hladuje keď oni si dovolia nešetriť z žrádlom...
@trtken@18 argument že každy kto kritizuje ich vládu nech sa pozrie na svoju by som tiež čakal od 14 ročného sopliaka čo nepozná nič Iba GTA, Counter Strike a babenky na pokeci... Keď tie kurvy s USA si môžu dovoliť bojkotovať olympijské hry dokonca u veľmoci ako Čína alebo Rusko čo je maximálny vrchol drzosti od niekoho kto len celí svet potápa a dlhuje ešte aj Krajinam tretieho sveta miliardy tak ja si môžem pokojne pičovať na všetko čo USA symbolizuje môžem si pičovať aj na nejakého debila zo sochou slobody na tričku už len preto že tam tú sochu slobody nosí..
mozno preto, ze im to media podstrkuju pod nos.. ludia o tom vsade citatju, pocuju a maju z toho zly dojem. keby to iste pocuvali na ktorukolvek inu krajinu, tak by ju neznasali rovnako.
@trash uplny suhlas. lybii dlhovali 60 miliard dolarov. ako dlh vyrovnat? v mediach spravit z kaddafiho diabla aby tomu hlupi ludia verili a zabit ho. Vyriesene. NAStastie mame pana putina ktoreho sa neg.er a zidia nad nim stale boja ako sme mohli vidiet pred mesiacom.. bude to velmi zaujimave no 3.svetova Usrael a krajiny EU proti Cine a Rusku
@miaja@24 američanov sa tiež netýka to že aký vsťah majú k homosexuálom rusi a idú kvôli tomu bojkotovať Olympíjské hry v Rusku.. Zrejme sú to tiež leniví ľudia čo nepohnú ani prstom aby niečo zmenili a nadávajú na Rusko.. A vôbec je to vec čo sa ich netýka ale radi si skočia lebo nemajú čo od rozkoše robiť... Tak prečo potom máš predsudky voči ľuďom čo nemajú radi USA? Veď američania robia to iste nadávaju na krajinu kde ani neboli...
Lebo USA stráca moc. Tým pádom je jednoduchšie ich nenávidieť, keďže nie sú až takí... nutní. Majú rovnaké maniére, ako každá väčšia krajina, len jednoducho sú slabší ako boli (pričom sa naďalej tvária, ako alfa) a viacero aktuálnych globálnych prúserov sa dá tracenúť práve k ním.
Ja nemôžem povedať že ich nenávidím. Každá moc má tendenciu absolutizovať sa (snažiť sa o to). Ale všetko sa dá nafukovať len kým to praskne...
@james144 Používam fínsky mobil nosím čínské nohavice a jediné čo si myslím že z USA prišlo dobre je Metal a Auta inač nič americké bufety nemáme ale silne sa tu propaguje americká kultúra a to ma štve.. Máme tu ázijskú kuchyňu hneď vedľa ktorej je Fastfood s Burgermi a cocacollou prečo tam nejbnú hneď medzi tie obsluhy Slovenskú reštauráciu... Demencia je ecvidentne nadávať na ameriku a pritom pozerať film kde masakrujú rusov ale tiež je demencia tvrdiť o niekom kto má v takých veciach pravdu o tom odpade sveta že je dement...
@trash
do Ameriky ísť nemôžem, nemám na letenku prachy a navyše je potrebná zelená karta. Ale aspoň som spravil prvý krok a nebývam na hnilom Slovensku, kde ľudia len pičujú ako ty, a to je vlastne aj jediné čo dokážu. Preto budete na veky vekov len bezvýznamnými otrokmi tých šikovných a tak je to dobre.
@trash teraz akože chceš ísť na mňa s týmto? len zato že sa to týka homosexualov tak akože si myslíš že čo? máš pravdu nie je to ich vec... ale ani moja a ja neriešim čo idú robiť .... mňa skôr trápi situácia na slovensku lebo to sa ma týka....
A vy si myslíte, že na základe čoho dokáže vzniknúť niečo tak obrovské ako USA? Všetky veľmoci dláždili svoju cestu zlatom a krvou. Ak raz budú na Slovensku 2000€ platy (hypoteticky) tak to znamená len to, že niekde tie peniaze budú chýbať. Si niekedy prejdite históriu farmaceutík a psychiatrie v USA, čo porobili s mladými nadanými ľuďmi. Prečítajte si niečo o Red Tape, Ronaldovi Reganovi, americkom kongrese a AIDS. Asi tu dosť ľudí obhajuje USA, no pritom nevedia, že skutočne tie najväčšie hovná sa dostali odtadiaľ. A úspech? Veľmi málo úspešných ľudí si nenamočilo ruky do niečoho špinavého. Tak tu netárajte, aká je to len vysnívaná krajina, radšej si čosi pozrite a prečítajte. Napríklad aj o úžasnej krajine, kde zatvárajú za čokoľvek mladých ľudí a ničia im tým životy. 1 000 000 ľudí vo väzniciach. Nejaká Brazília má tuším okolo 200 zavrených na 100 000 obyvateľov, v USA je to 700. Mohol by som písať veľmi dlho.
Vlastne aby som sa opravil a netrepal, počet väzňov tam prekročil dokonca už 2 000 000 hranicu Majú tam z toho úžasný biznis, nehovoriac o zbrojení. Jadrových programoch a iných sračkách.
@trtken Tak musíš byť pekne dlho v zahraničí že pičuješ na svoje vlastné pokolenie len preto že žijeme v chudobe ale niekto nestratil hrdosť... Čo je to za ideál že niekto sa vyberie do Rakúska utierať rite starým dedom za 1500 eur a keď príde domov tak je vajčak lebo je prachatý za to že utiera rite starým rakušákom a pičuje na ostaných že žiju v chudobe a len nadávajú.. A prečo lebo kokot sa vyberie utierať rite do nemecka a rakuska a myslí si že aký je frajer že sa vytiahol za plat čo v Nemecku predstavuje minimálnú mzdu a povie že na slovensku neostane ale pičovať bude že tu nikto nič nezmení lebo on kokot sa vybral vytierať nemecké prdele za minimálnú mzdu ktorá zhruba predstavuje 4 násobný plat východňára...
@trtken A toto je akože frajer na záver čo si myslí že ako s tým vyjebal a že ostatní na slovenskú sú kokoti lebo za 350 mesačne formujú kábelové zväzky a on robí podradnú robotu čo by Nemec Rakušan Francúz alebo Belgičan ani nerobili lebo by sa na utieranie starých riti neponížili a ten hlúpy slovák povie že ako sa vytiahol... Výborne zarába 1200 alebo 1500 mesačne a za čo? Že vytrie holú riť nejakej starej vrasčitej babe u ktorej nemec len čaká kedy skape...
to len tvoja generácia mala najprv veľké oči a potom nastalo vytriezvenie. USA má agresívnu zahraničnú politiku a čoho sa chytia, nedopadne dobre. protiamerické nálady sú tu dávno. len to trvá, kým sa človek zobudí.
strašne sprostý názor toto... ani zďaleka to nie je o móde.
okrem toho, sú tu aj protiruské nálady. tak nebuďme jednostranne zameraní.
@miaja Situácia na Slôovensku trápi aj mňa ale to zrejme nejaký múdrlant čo utiera rite v Nemecku na mňa bude pičovať že sa ani nepohnem zo slovenska a že riešim situáciu a za to že išiel utierať rite do záhraničia si myslí že takto rieši našu situáciu na slovensku.. A teraz sa nevykrúcaj tým že riešiš čo je na slovensku Amerika sa týka každého z nás konzumujeme ich výrobky žerieme ich kultúru a nemáme sa starať ale oni sa môžu starať do Iránu Sýrie Ruska a podobne.. Týkaju sa mňa aj teba lebo oni bombardovali naších srbských bratov.. Oni sa dopustili mnoho zločinov a pod ich práproom idu ešte naši do Afganu.. A podla toho akých máme jebnutých lídrov tak keby prepukla ešte vojna v Medzi USA a Sýriou ešte nás postavia prti čínskej alebo ruskej flotile... A nemá tu niekto pičovať keď USA povie že ide na S7riu tak celí svet sa trhá vrátane nás kto s USA tam bude ako prvý každý dobre vie že Hyena z vlkom spolu nemôžu žiť ale mi sa furt serieme k tej hyene..
@trash
radšej utierať zadky rakušákom a nemcom za 1500 mesačne ako robiť otroka na Slovensku za minimálny plat alebo si vychutnávať sociálne istoty na úrade práce. Pre mňa za mňa buď hrdý slovák a buchaj sa do prs každý deň. Z hrdosti sa nenaješ a nezabezpečíš ani rodinu. ja za 3 mesiace zarobím toľko čo ty za celý rok.. ak vôbec ... no a keď sa raz vrátim na toto malé hrdé Slovensko... bude to môj kapitál, ktorý z hrdých Slovákov spraví hrdé štetky pre všetko
@trash A prečo používaš internet, ktorý vznikol z ARPANETu, ktorý vznikol v USA? A pochybujem že na PC máš nejakú distribúciu Linuxu. Trepeš o korporáciách ale sám používaš ich produkty.
@trash čo sa týka jedla - nemusíš jesť americké výrobky, ani nosiť americké oblečenie... ja s tým problém nemám....
čo sa politiky, vojny a tohto týka, do toho sa nevyznám... každopádne nejde len o ameriku ale celkove u ľudí.. samy sa vyhubíme a je jedno z ktorej strany to príde. tak či tak to raz príde....
@openmindedfreak@51 karma is a bitch lebo trash tiež lúbi také používať, resp. aj horšie by som povedal s tými antisemitskými komentami tuná to tiež moc nevyhral
@neviemsivybratnick Zmier sa s tým, takto ako si argumentoval ty, sa proste neargumentuje. Jednoducho si napadol jeho návyky, ale k téme si sa vlastne nevyjadril... Hore vyššie som uviedol zopár príkladov, prečo toľko ľudí opovrhuje U.S. (nie krajinou, ale politikou) Ale ak ti to nestačí, potom v poriadku. A mimochodom, z internetu ktorý používam, USA neprofituje, takže si uviedol ešte aj zlý príklad.
pretože nieje nič iné na práci
jo dá sa to zhodiť na propagandu, ale všetkému sa dá ubrániť takže asi skôr to prvé no
konečne normálna téma na tomto Bryndzi
@waagbistritz69 Mne to je celkom čuma fuk, osobne som chcel len uviesť zopár príkladov, prečo majú ľudia ťažké srdce na tú krajinu. Sám netvrdím, že by som tú krajinu nenávidel. Nenávisť je silné slovo, takmer ho nepoužívam. Vždy je zlé niekoho a niečo nenávidieť. A Trash možno obľubuje V. Vikernesa
@neviemsivybratnick@47 a to že používam internet za to ich mám milovať? Tie vaše argumenty sú niekedy pekne na hovno... Prečo zase Američania používajú vrtuľník ktorý vynašiel rus a sú tak proti rusky naladení... Keď Američania prestanú používať Rusov vynález ja dám ruky preč od Internetu... Tak nepičuj tu na mňa že využívam internet...
@trtken@46 "adšej utierať zadky rakušákom a nemcom za 1500 mesačne" Tak podla tejto vety mám už akú takú predstavu o tvojej hrdosti teda žiadnej Tak nenadávaj no zvyšok slovenska že otročia za minimálku doma nie každý si môže dovoliť odcestovať za lepšou prácou a deti si nepoznať.....
@waagbistritz69@53 ale aké je to krásne nenávidieť svoju mamku svojho tatka babku dedka svoj rod a je super moderné byť antislovan slovanského pôvodu účelovo takto v naších školách vychovávajú deti práve preto lebo to tak semiti zariadili...
@miaja@49 to je zvláštné že sa do toho nevyznáš treba čerkovať intrnet čo všetko sa o nich dozvieš o tom prečo nejaký vojnový konflikt vznikol prečo ho rozpútali alebo sa nájdú aj také informácie že ako dlho to plánovali.. Ale keď už si kvôli tomu čo o USA zistíš zanadávaš na internete na nich dávaj bacha aby ťa frajer s komplexom malého penisu nesprdol že prečo potom používaš ich vynález INTERNET?
@sturmer No to človek fakt nemá šancu... Myslím že táto diskusia má špatný názov.. "Prečo je v móde nadávať na USA" By som skôr prepísal na "Prečo je v móde Riťolezectvo?"
no ja s usa trosku sympatizujem. aspon urcite viac nez krajinami tretieho sveta...ale tak urcite je dovod o usa hovorit aj v negativnom svetle tieto dni, maju toho uz vela na rovasi, tak preco nie...to jak keby si sa pytal, preco bolo moderne hovorit o grecku, ked strajkovali...proste ked je kauza na svete, tak sa o tom hovori a bodka. uz len zalezi, koho to bavi...vacsinou staci nezapnut tv a si otravovany tymito vecami o cosi menej.
Skôr všetci USA milujú, o ničom inom nepočujem, len ako všetci sa tam chcú odsťahovať. Nech si idú a nech vezmú aj neprispôsobivých občanov so sebou.
Bye.
inak ja som dakedy nemal rád USA, ani neviem prečo, a potom som tam raz išiel, a bol som milo prekvapený... všetko fungovalo, ľudia boli milý, sami od seba pomáhli, aj keď som nič nepotreboval (ako na Slovensku nehrozí, že kukám na mapu a že by sa niekto pristavil sám od seba, a spýtal sa, že či nepotrebujem pomôcť, alebo že ja neviem, výjdem eskalátorom a obzriem sa doľava-doprava, a do 5 sekúnd okoloidúci zastane a povie "ahoj, ak hľadáš metro, tak ešte o poschodie nižšie..." ako wtf?
dakedy som USA nemal rád, teraz viem, že sú tam milí ľudia.
Čo je zlé? To sú POLITICI, a to je jedno či americkí, čínski, či slovenskí, proste všetci POLITICI sú zlo! A nie bežní ľudia, či krajina (akákoľvek)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
lebo ked je v mode nenavidiet ameriku, treba nenavidiet ameriku, inak by si vybocil zo stada, ni?
Ale pravdu mas, do stada patri ten, kto hejtuje lebo hejtuju ini a nehejtuje na zaklade vlastnych kritickych zaverov.
A ako ste uz mozno poculi, tu nemame financnu krizu, ale moralnu... zial z USA.
Jasné, že USA považujem za skvelú krajinu. Veď prečo by aj nie. Ponúka veľa možností a schopný človek sa tam má oveľa väčšiu šancu uplatniť a zbohatnúť ako v tejto našej paródii na štát. Jasné, že nič nie je dokonalé, aj v jú es ej je kopec blbcov a niekedy ani ich politika nestojí za veľa. Ale sú veľmoc a z ich pozície si to môžu dovoliť. Každý kto kritizuje vládu USA nech sa radšej pozrie na tú svoju. Občania SR si nevedia spraviť poriadok ani vo vlastnej krajine, ale starať sa do Ameriky to hej... treba si spraviť najprv poriadok na vlastnom dvore. A keď už... aká je vlastne alternatíva k USA ? Rusko, Čína ? no ďakujem pekne.. jeden lepší ako druhý.
Ale z toho, ako mi niekedy niektorých opisuje, sa mi otáča hlava.
Proti Amerike ako takej nič nemám. Nič mi neurobila
Ja mám k USA celkový odpor, každý to vie, ale zato nevravím, že tam je všetko zlé.
Dlhé roky ma to ťahá inde, tak nemám dôvod meniť svôj názor kvôli väčšine.
Lebo USA stráca moc. Tým pádom je jednoduchšie ich nenávidieť, keďže nie sú až takí... nutní. Majú rovnaké maniére, ako každá väčšia krajina, len jednoducho sú slabší ako boli (pričom sa naďalej tvária, ako alfa) a viacero aktuálnych globálnych prúserov sa dá tracenúť práve k ním.
Ja nemôžem povedať že ich nenávidím. Každá moc má tendenciu absolutizovať sa (snažiť sa o to). Ale všetko sa dá nafukovať len kým to praskne...
-
do Ameriky ísť nemôžem, nemám na letenku prachy a navyše je potrebná zelená karta. Ale aspoň som spravil prvý krok a nebývam na hnilom Slovensku, kde ľudia len pičujú ako ty, a to je vlastne aj jediné čo dokážu. Preto budete na veky vekov len bezvýznamnými otrokmi tých šikovných a tak je to dobre.
strašne sprostý názor toto... ani zďaleka to nie je o móde.
okrem toho, sú tu aj protiruské nálady. tak nebuďme jednostranne zameraní.
radšej utierať zadky rakušákom a nemcom za 1500 mesačne ako robiť otroka na Slovensku za minimálny plat alebo si vychutnávať sociálne istoty na úrade práce. Pre mňa za mňa buď hrdý slovák a buchaj sa do prs každý deň. Z hrdosti sa nenaješ a nezabezpečíš ani rodinu. ja za 3 mesiace zarobím toľko čo ty za celý rok.. ak vôbec ... no a keď sa raz vrátim na toto malé hrdé Slovensko... bude to môj kapitál, ktorý z hrdých Slovákov spraví hrdé štetky pre všetko
čo sa politiky, vojny a tohto týka, do toho sa nevyznám... každopádne nejde len o ameriku ale celkove u ľudí.. samy sa vyhubíme a je jedno z ktorej strany to príde. tak či tak to raz príde....
jo dá sa to zhodiť na propagandu, ale všetkému sa dá ubrániť takže asi skôr to prvé no
konečne normálna téma na tomto Bryndzi
"Preto budete na veky vekov len bezvýznamnými otrokmi tých šikovných a tak je to dobre." nemyslím si.
Bye.
dakedy som USA nemal rád, teraz viem, že sú tam milí ľudia.
Čo je zlé? To sú POLITICI, a to je jedno či americkí, čínski, či slovenskí, proste všetci POLITICI sú zlo! A nie bežní ľudia, či krajina (akákoľvek)