Prečo ľudia chcú mať vzťah s niekým , koho nemôžu mať?
Keď to človek zažije, je to proste trápenie na entú- nikto vám nevysvetlí, že tá vaša vysnívaná polovička je slaboch, nevyzrelý, alebo inak neslušne pomenovaný.
Ok, prejdete to, ale čo keď sa to stane niekomu z vášho okolia.. čo robiť, keď
ved jasne to vzdy baby za secko mozu..aspon vacsinou...moj kamos sa dnes rozisiel s jeho cajou a hned mu aj scenu spravila pred seckymi a k tomu si strkala nejaky iny kkt do pusy, ale akoby bol on seckemu na vine
odpovedou je vnutorna nespokojnosť: pretože dostaneme vždy toľko, koľko potrebujeme a mame byt spokojni a vdacni, ale nie, my sa obzerame dalej, co mozme este zhrabať, nech ide o čokolvek
človek vždy chce niekoho vysnivaneho...až ked par raz spadne na hubu tak si uvedomi, že cesta vedie inym smerom.a pouči sa. alebo bude cely život s neschopakmi..taki sme my ludia raz a ten kto si to neprežije memože ani sudiť inych, kt maju zalubu v platonckych laskach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Neviem co robit.. adost ma to sere
neda sa to..
Proste jedna vec ktora to dojebala. z mojej strany on je v tom nevinne takze za vsetok bordel si mozem jedine ja
A on o mna uz nestoji.