ako to povedal azel, evolucia si take vybrala...napr. si predstav ze si niekde v trave, ides zabit druheho cloveka z ineho kmena bo ty si hladny a on je nazraty z mamuta ktoreho si mal vyhladnuteho...tvoja obet sa pozre do travi a uvidi tvoje cervene abo zlte oci...tha vyuzije situaciu a zabije ta...ty nebudes mat deti, ktore by zdedili po tebe zlte abo cervene oci a ta geneticka informacia zmizne z povrchu zemskeho...zelenooki clovek bude nazraty, teda silny a moze plodit potomkov co mu sili stacia...hehe, nevem ci je to tak, ale zaujimave by to bolo
NO TO JE uplne jednoduche preco takej farby oci nemozme mat.... pretoze by sme večer svietili co by nebolo na skodu usetrila by sa tak elektrina keby sme si svietili na cestu... ale to by sme sa zasa nemohli pozerat ludom do oci ked nechceme oslepnut...hmmm je dobre ze nemame takej farby oči D
Ale tak ja ti odpoved dam. Si vies predstavit tie zamilovane basnicky? Napr: oci rude sta krv (fakt romantika alebo oci ako 2 pomarance ci oci zlte ako zito na poli...
U cicavcov to farbivo, teraz neviem spomenut ako sa vola, ale to farbivo u ludi neprodukuje zltu cervenu alebo oranzovu, a mozno aj dobre, inak by sme vnimali slnecne luce inak a mozno ze by sa Ti s takymi ocami horsie pozeralo
ale ja som videla človeka, ktorý mal aj oranžovú v očiach. a ja si myslím, že tam mam aj žltu a odprisahám že moja bývala spolužiačka ma v očiach žltu, aj ked prevlada modra... tie farby podla mna v očiach su, len minimalne. ale vazne, vsak si to niekedy vsimnite, ze je tam aj zlta. ja mam v ociach aj zltu a myslim to smrtelne vazne
napriklad vsetci cisto modrooky su de facto potomkom jedneho cloveka, u ktoreho sa vyskytla specificka mutacia OCA2 genu(vzacna, klasicka mutacia oca2 totiz vedie k albinizmu..)
Neviem prečo. Ale mne stačia u ľudí aj také farby očí, aké sú teraz. Ak niekdo chce oranžové oči, môže ich mať. Podľa mňa by nebol až taký problém vyrobiť nejakej firme, ktorá vyrába kontaktné šošovky aj oranžové šošovky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A ja som tiež veľmi spokojná s mojimi krásnymi zelenými očkami.
Ale tak ja ti odpoved dam. Si vies predstavit tie zamilovane basnicky? Napr: oci rude sta krv (fakt romantika alebo oci ako 2 pomarance ci oci zlte ako zito na poli...
ja chcem mat fijalove!!!! predstavte si biele oci hahaaaaa len take bielka take by sa mali zaviest geneticky par ludom...
Potom mam prave chvilku perverznej kreativity, to si nevsimat
Osobne som mal cisto hnede a v poslednom case je v nich trochu zelenej, takze teraz mam idealne oci na nahle zmiznutie v pralese
napriklad vsetci cisto modrooky su de facto potomkom jedneho cloveka, u ktoreho sa vyskytla specificka mutacia OCA2 genu(vzacna, klasicka mutacia oca2 totiz vedie k albinizmu..)
takze asi tak
Aj keby som chcela mať červené až žlté oči .