mám rada staré songy, hudbu kera sa mi lubi a ba aj par hip-hopobých songov je na mne niečo divne? jednoducho neškatulkujem a počúvam čo sa mi lúbi nehladiac moc na štýl, rok nahratia a tak..
Z toho, čo si napisal, dedukujem, že počúvaš skôr tie 50 - 80te roky, right? Tak v tom prípade si myslím, že ludia debilneju prave z tej hudby A ty si toho dôkazom Hovoriť o tom, ako ludia debilneju a zaroven napisať "a ludia s dnesnej hudby" mi pride hrozne vtipne! Ale bez urazky
počúvam čo sa mi páči.....nepatrí tu hip- hop...ani techno ani house ani remixy ...prečo? newiem nepači sa mi to a dobrovolne by som to nepočúvala dáva mi to bolesti hlavy
tak ako nie tak agresivne na mna dedukujem z mojho okolia, ja len ze rap nie je o spontanosi, ani o milovani hudby pretoze rap nie je hudba je to skor recitacia, je to uz len o komercnosi ako sastat rychlo slavnym, a cest tym ktory ostavaju pri klasike
Každý má rád iný štýl hudby. Niekto počúva hardcore, ako ja a niekto iný zase fičí na hip-hope. Nemôžem nikomu nútiť moju hudbu, keď sa mu jednoducho nepáči. Ja keď počujem hip-hop tak sa mi stavajú vlasy dupkom, to sa musím priznať. Ale tak ak sa to niekomu páči, tak prečo nie....každý sme nejaký Ale hip-hop znižuje hladinu IQ Takže radšej predchádzať nepríjemnostiam...
@kolini ja som myslela slovenskú hudobnú tvorbu hip-hopu, nie kvázi štýl .. alebo ako to nazvať..donesený zo zahraničia... to snáď neupadne nikdy... vždy tu bude niekoľko vzácnych individualít, ktoré na tom budú fičať.. ako onen na 50. rokoch
@jjupiter hudba je silná bez ohladu nato čo je to za štýl .. je to fakt úplne jedno pretože určite sa zhodneme na tom, že v každom štýle sa nájde jeden song, ktorý sa ti bude páčiť stačí hladať
ty vies o hudbe jednu velku zvraskavenu staru chlpatu ♦. hiphop je 1 z najprogresivnejsich zanrov, hoci dnes jeho povodna podoba uz prakticky neexistuje. aj to nieco hovori o jeho univerzalnosti
Podľa mňa najviac ľudí počúva tie veci, čo sa hrajú v rádiu. Chytľaví podmaz, zbúchaný pomocou 4 tlačítok v počítači a občas neaké vokály, ktoré síce nemusia dávať zmysel, hlavne, že tam sedia a sú chytľavé.
Čo sa týka hip-hopu, neviem sa vyjadriť, asi len toľko,že ja počúvam rap.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale mas pravdu ze maju nieco do seba lebo mnesa to tiez paci! ale a preoc si napisal len hip-hop ako keby bol jediny styl na ktorom fičia ludia
Čo sa týka hip-hopu, neviem sa vyjadriť, asi len toľko,že ja počúvam rap.