dve su akurat s jednou by to nebolo dobre a tri to by sa spotrebovalo vela materialu a asi by sme nosili mesce aj ked to bude od januara asi skutocnostou a nevyzeralo by to pekne
~_~ Hej z materialneho hladiska urcite ... ale s metaforickeho by to bolo krajsie ... Zas 2 strany jedna materialna jedna metaforicka no nejebne vas z toho (sry fakt mi zajebkava)
tak ja si nezafilozofujem, pokazím ti to prostou vedeckou laickou odpoveďou, že všetko má dve strany, neviem, či existuje niečo, čo je nesymetrické, ak áno, nesúvisí to s naším vesmírom, bez symetrie by nemohlo nič fungovať, existovať, či jak to povedať no proste vieme, čo chcem snáď povedať
18. lebo napisala: "všetko má dve strany, neviem, či existuje niečo, čo je nesymetrické, ak áno, nesúvisí to s naším vesmírom, bez symetrie by nemohlo nič fungovať, existovať,"
pritom vacsina veci a objetov je nesymetrickych, tak asi nechape pojem symetricky.
a symetria neznamena ze nieco rozdeluje len na 2 strany, existuje aj bodova sumernost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a mozno este aj preto..lebo potom by sa nam uz tak lahko nikam nezakotulala a boli by sme strasne bohatiii
6.zipporah: najdi si v slovniku co to znamena symetria. v zivych organizmoch nie je nic symetricke a funguju, zemegula nie je symetricka a funguje.
pritom vacsina veci a objetov je nesymetrickych, tak asi nechape pojem symetricky.
a symetria neznamena ze nieco rozdeluje len na 2 strany, existuje aj bodova sumernost...
ale PRECO RADSEJ NECHCEM JA RIESIT INTELIGENCIU TEJTO DISKUSIE??