Ver mi ze nie vzdy... ale poctivost a nepoctivost treba kombinovat... cas leti bez ohladu na to kolko ho premarnis nad niakou volovinou... naco sa budem ucit dejepis ked ho mozem na pisomke opisat a aj tak budem mat na vysvecku jednotku ? dovoluje mi to nevismava ucitelka,bystry spolusediaci a fakt ze vedomosti z dejaku nebudem v zivote potrebovat....
na druhej strane ked chcem byt automechanik asi nebudem opisovat na pisomke z casti motora vsak...
Nezabudajme ani na fakt ze kto skor pride ten skor melie a urychlovaky mozu padnut nanajvys vhod aj ked su nepoctive... ale zase len nepoctivost ktora nas posunie cez zbytocne formality k jadru kde uz treba byt poctivi... tak v pohodke prejst zivotom
lebo to tak je spravodlivost ti je dneska na hovno ,tiez ma to vytaca nieoc si podctivo spravim a je to na hovno nikomu s anelubi a neikto nieco odflakne a je nevim aky uzasny a vzdy takym vsetko prejde a ja mam z toho len zle ,nevim ako ti poradit ,bud hajzel
hmmm ako sa to vezme, ako povedal @hluzar co sa tyka takýcho "malých" vecí tak je v podstate len tvoja vec, ale co sa týka "väčších" vecí, nepoctivým sa byť opláca... momentálne, podľa mňa to život aj ke´d pomaly, kruto zráta aj s úrokami
nekedy musi mat clovek ostre lakte... naco potom zazerat na tych, ktorym sa to podarilo ked my sme to neskusili ? ... maju tvrdsie metody ? ano ano.. ono sa im to v zivote raz zrata..bla bla bla.... ale na toto sa predsa cakat nebude... mozno sa nekomu protivi spravat sa ako ti ini ale ak ide o malickost tak nevidim problem....ale aby sme sa nespravali ako zvieratka...dolezite su moralne hranice... uz dobre znamy pojdem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na druhej strane ked chcem byt automechanik asi nebudem opisovat na pisomke z casti motora vsak...
Nezabudajme ani na fakt ze kto skor pride ten skor melie a urychlovaky mozu padnut nanajvys vhod aj ked su nepoctive... ale zase len nepoctivost ktora nas posunie cez zbytocne formality k jadru kde uz treba byt poctivi... tak v pohodke prejst zivotom
nekedy musi mat clovek ostre lakte... naco potom zazerat na tych, ktorym sa to podarilo ked my sme to neskusili ? ... maju tvrdsie metody ? ano ano.. ono sa im to v zivote raz zrata..bla bla bla.... ale na toto sa predsa cakat nebude... mozno sa nekomu protivi spravat sa ako ti ini ale ak ide o malickost tak nevidim problem....ale aby sme sa nespravali ako zvieratka...dolezite su moralne hranice... uz dobre znamy pojdem ...