to len tak....chcem vediet vas nazor..heh...neviem..ale uz sa to vlecie so mnou dlho...mozno od detstva,,,aj ked som pre vonkajsok taky neustaly smejo...fakt neviem...co urobit...veeeelmo asi premyslam nad tym aky bol moj zivot doteraz...a bojim sa toho c
@0 ked si na vonkajsok smejo a vnutry smutna, mozno by pomohol niekto kom sa mozes zverit a podpori ta
@1 aby si v 12 mala vazny dovod na samovrazdu tomu neverim...
Zivot treba brat pozitivne, vsetko dopredu predpokladat horsie a nakoniec vyzdvyhnut len svetle stranky. Tot moj "recept" na stastny zivot, depku som doposial nemal...
@Nezaabudka no nieje zle premyslat o doterajsom zivote aspon sa moze clovek poucit z chyb , ktore spravil , ine je vsak ked sa tym trapis . Vela ludi ma teraz depky je to asi sposobene touto spolocnostou ktorou je kazdy zdeptany uz len preto ze v nej musi zit , ale detaju tu ludia , ktory maju rovnake depresie ako ostatny , proste zamotany kruh , treba sameho seba presvedcit ze sa netreba deprimovat , najst si nieco pekne na zivote , mne sa to hovory pretoze mna si to pekne naslo same , ale tak aspon viem do buducnosti co treba robit , ked je cloveku blbo , treba sa radovat z malickosti , zlepsovat naladu takym co ti to opatuju ked to budes zasa potrebovat ty , asi mas okolo seba zlych ludi alebo co . Mna vacsinou podrzi okoloie aj ked boo uz vseljako
1cathy poznam ludi co na tom boli fakt zle , rodina v riti , skola v riti , zivot v riti a na samovrazdu anilen nepomysleli ci uz to boli mlady , alebo stary ludia . Takze sa pozbieraj mas 12 , o zivote asi vela nevies , tak ked sa o nom dozvies nieco viac a nebudu to len tie zle veci tak sa z toho pozbieras neboj Zivot si ledva zacala respektive nezacala , prezivas len detstvo . Takze vela stastia do buducna s tymto
@0 Hele, taky jsem měla období, kdy jsem přemýšlela o ukončení života..všechno se na mě sesypalo - škola, zkoušky, rodina atd. ale pak jsem si řekla vzchop se na takovéhle myšlenky jsi mladá a máš toho hodně před sebou..Takže z toho plyne: kašli na smrt, běž ven s kamarádkama, užívej si života, najdi si nějaký koníček, prostě se bav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo, a pusť si Elán - ten pomáhá!!
no jo mate pravdu...ale myslim ze cely moj problem je vo mne....hmm....preco nedokazem byt ako ostatní a kaslat na vsetko co bolo...preco stale premyslam nad minulostou...a neviem za nou zavriet dvere...preco nepremyslam vobec o buducnosti...fu...citim sa prazdna...heh...prazdna hoci mam ludi okolo seba co ma fakt maju radi...a ...chapu ma...ale uz ma ani mna nebavi..aby som im neustale hovorila o tom ako sa citim...hmm....neviem tak premyslam ...ze az veeeelmo vidim realisticky tento svet...hmm...sama povrchnost..nic ine...fuuu......a viem ze treba zit optimisticky..take neco...ze si najst neco preco zit..tesit sa z malickosti...trebars verit..heh...v Boha...abo tak....ale fu som akosi stratena ted..hmm
depku má občas každý.........na mňa to príde len tak z ničoho nič....bezdôvodne... zdá sa mi že sa mi nič nedarí a tak....a na druhý deň úsmev na tvári akoby žiadna depka ani nebola
jimmycrow...myslis..ja neviem...ja si nemyslim ze ten konec sveta bude...boo...je aj predpovedaneee...ze konec sveta pride naaahle a necakane...a presny datum...nikto a nikdy nebude vediet...cize...len sa snazit...zit ttrosku spravne...hmm.....a myslim ze tie depky maju luda pre to bo uz ako ludstvo mame vsetko...vseeeeeeeeeetko...takmer...nemusime pohnut ani prstom...ne je z coho sa radovat...heh...a kazdy si ide len a len svoje...povrchne a cez mrtvoly..hmm....necitlivost stupidita...asi taaaak...hmm
mna zas casto tak navecer chyti taka...ehm...divna nalada, neda sa povedat, ze depka, ale vzdy sa z toho dostanem, bud sa z toho vyspim, alebo sa len tak zamyslim nad tym, preco ma taka nalada chytila, snazim sa pozret sa na to s nadhladom alebo si spomeniem na chvile, kedy mi bolo horsie, alebo ako by to mohlo byt horsie a ono to prejde...a niekedy si vynadam, preco sa vobec takymi blbostami zaoberam...
@nezaabudka taketo sproste depky mava aj jedna priatelka . Ale tak pusti si nejaky film a nerozmyslaj nad blbostami. Nepodporuj to este napr. smutnymi pesnickamy, alebo to mozes skusit premenit na hnev a ten zo seba vybijes lahsie
ale jednoducho povedane vyjeb depku nic ti to neda, len zoberie...
@jimmycrow....precooo....hmm...ja ho skor nemam rada...bo...az prilis premyslam a som vtedy raaaaadna pesimistka...jajj..uz aby som z toho bola vonku...a znova zááárila ako slneckooo...hmmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak to sme dve(dnes som chcela spachat samovrazdu ale uvedomila som si ze taku radost spoluziakom neurobim)
@1 aby si v 12 mala vazny dovod na samovrazdu tomu neverim...
Zivot treba brat pozitivne, vsetko dopredu predpokladat horsie a nakoniec vyzdvyhnut len svetle stranky. Tot moj "recept" na stastny zivot, depku som doposial nemal...
Čo keď to je tým že sa približujeme k roku 2012? Čo keď sa mení myslenie ľudí? A čo keď to nespôsobujú médiá? Fakt odveci ja viem...
13-aaaaaale co ked to ide so mnou stale...su dni hejky..ze spoko..v poho...ale potom zrazu bum z nicoho nic....a znova su tu tie myslienky...
ale jednoducho povedane vyjeb depku nic ti to neda, len zoberie...
16-taaaaaaaak to hejky....mozno az prilis
Tento stav je zvláštny (aspoň u mňa)... Aj ho nenávidím a na druhej strane som v ňom rád.