chcem sa spýtať podľa čoho si vyberáte hudbu,ktorú počúvate a prečo ju počúvate...či preto lebo sa vám proste páči alebo preto,lebo vo vás vyvoláva rôzne spomienky...alebo vás robí šťastnými...ja počúvam zakaždým niečo iné...iné keď chcem tancovať...iné k
Lebo sa mi páči môžem sa pri nej odreagovať, premýšľať, zaspávať...niektoré pesničky sa mi spájaju s ľudmi, s udalosťami so zážitkami..., som veselý človek ale počúvam rada smutnú hudbu, klavírne skladby, a pod.
JJa si bud pustam niecp,co sa mi pacilo na koncerte,alebo nejaky pop,pri ktorom si predstavujem ako to spievam ja,stojim na podiu a vsetkych moj vykon ohromil. Alebo si pustam gycoviny,ktore vsak maju dobre texty.
Milujem rockovú hudbu, lebo sa v nej vidím, lebo sa v nej cítim najlepšie, najsebaistejšie, najsebavedomejšie, najsvojská. Žiadna iná hudba mi tak nerozohrala srdce a je to pre mňa veľmi dôležité.
@salvejka ja počuvam liquid dnb - pretože mam rada rychlejšie tempo ale aj taku liquidovu hudbu ktorá ma odtrhne od reality a preto je premna tento styl ako stvoreny
@wicki death je na blbú náladu práve najlepší! (i keď nie všetok, to je pravda), som si predstavila, že by som si k tomu dala doom, to by bolo úplne na mašľu (ale zas, na niektoré pochmúrne nálady je fajn
nie, toto s náladami je ťažko povedať, často je tam jeden odtienok iný a hneď treba na to žánrovo niečo inakšie
a ja neviem, prečo počúvam, to čo počúvam, proste som to počula, páčilo sa mi to, tak to počúvam a keď sa to hodí ešte do jednej z nálad, o to lepšie
ja si hocičo nahádžem do playlistu a podľa toho čo mi hrá si predstavujem rôzne situácie napr...čo by som chcela robiť,zažiť a tak napr ked si pustím nejaké to R'n'B,tak si predstavujem,že viem fakt super tancovať na R'n'B keď si pustím nejaký ten pop alebo punk,tak si predstavujem,že viem super spievať a všetci by chceli vedieť spievať ako ja a keď si pustím nejakú takú drsnejšiu hudbu,tak si predstavujem že som nejaká superhrdinka,ktorá zachraňuje svet pred všeličím jednoducho....únik od otrasnej reality...
@wicki Hej, Opeth celkom ide do niektorých týchto nálad, ale spravidla ho počúvam v náladách na trebárs Swallow the Sun, i keď podľa nálady, také Grand Conjuration sa do tej nálady napríklad nehodí
@wicki@mielikki heritage je nenormalne dobry a inak dalsi album, kt. sa uz robi tak sa vratia zase ku starym korenom, tak snad mozme ocakavat novy blackwater park ! ^__^
@salvejka hlupi ludia ma hnevaju velmi a moja hudba ma dokaze vzdy ukludnit
@n0win0u Heritage je dobrý album, ale naživo To bola neskutočná šupa keď hrali z neho pesničky naživo a ešte Akerfeldtove vtipné komentáre ku každej pesničke
Ale ani mne nesedí, hudobne je to výborný album,to sa Opethu nedá vytknúť, len je mi nesedí, je trošku odlišný. Ale zas keď mi nesadol na prvé vypočutia, tak to bude dobrý album
@n0win0u Teda tie Ackerfeldtove vtipné komentáre boli okrem hudby na ich vystúpení úplne najlepšie Hrali pieseň zo starších albumov, už teraz neviem ktorú a hrali ju akusticky a niekto z publika zakričal : "What is that?"
A Ackerfeldt mu na to povedal: "You are right. What is that? So this is six string acoustic guitar, there is another acoustic guitar, there behind me are drums and there are other drums, it sounds like that."
@barky Noví Flešgodi nie sú zlí, ale čakala som niečo iné, neviem, predošlý album nastavil latku príliš vysoko a toto bolo už príliš symfonické, niečo mi tak proste úplne nesedí, ale nie je to zásadne zlé
@barky ja asi radšej tie celé albumy (i keď Thru Our Scars bolo prvá vec, čo som od nich počula), ale nedovolím si povedať, že je to zlé
a... uf, na toto musí mať človek fakt náladu, to by ma nebavilo hodiny vkuse (čím nevravím, že je to zlé, ale v najbližšej dobe by som sa konečne mala prelúskať kvantami deathu, blacku a čo ja viem čoho, čo som už skoro pred rokom dostala od spolužiaka a ešte som to stále nevypočula
@n0win0u Keď som dobre počula, tak nie Ale je to možné, lebo hrali v sobotu a to už sme všetci žili len kvôli zotrvačnej sile, takže som možno niečo nezachytila
@mielikki Ja momentálne lúskam sludge , ale aj mňa čaká death prelúskať. Minule som pýtala kamaráta, že nech mi pošle nejaký kvalitný sludge, také 3-4 kapely. Pozerám na facebook a on mi poslal tých kapiel minimálne 8, tak zatiaľ mám čo robiť.
Ešte ma čaká aj grind, lebo ten sa mi nepáčil, kým som ho nevidela naživo a teraz som ho začala počúvať každodenne, kapely, ktoré som nevedela ani vystáť mám teraz na playliste
Ja mám aspoň 20 cdčiek napchaných mp3kami a proste sa mi do toho strašne nechce, lebo viem, že sú tam veci z jeho puberty a vtipne temné veci, vrátane CD pokresleného obrátenými krížmi a podobne a bojím sa toho, čo tam budú za blbosti
@mielikki 8 kapiel celé diskografie, plus ten death metal, plus mám ešte doom od priateľovho brata a to mám ešte od Vianoc, niečo som už prelúskala z toho doomu, ale pár kapiel je funeral doom, tak toho sa bojím
A ešte okrem toho som sa dala momentálne na to, že si aj nejaký ten grind zohnám, takže je toho dosť
@barky Ďakujem, ja momentálne fičím na goregrinde z Česka, asi to aj poznáš, Ahumado Granujo a potom ešte na Gutalaxe, moja srdcovka je práve od nich Na Gutalax na gothoome som išla obalená v toaleťáku
@wicki ja som kedysi dávno bol na takej serii akcií kde som videl dosť toho cz,sk,pl goregrindu a teda cez cd by som to čúvať nemohol jedine tak Isacaarum
@wicki ja som na tom momentálne príliš podobne s deathom, takže chápem momentálne som v období, kedy môj mozog odmieta ho spracovávať a pýta si niečo jednoduchšie :/
@barky Ja mám najradšej kapely, kde spieva chlap s hrubým hlasom ako Moonspell, Type O Negative alebo Tiamat. Ten hrubák mi príde neskutočne sexi A momentálne fičím na post metale, sludgy, alebo sludge a post dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
A asi preto, lebo sa mi páči, logicky..a keď tak, aj nálada dosť zaváži..
a k tomu hudbu mam velmi rad
a ešte preto, lebo sa mi páči... ofc
A spievam
Ale mám rada aj jazz, to je taká skôr ukľudňujúca hudba..
Ale počúvam aj kvôli zážitkom pri tej hudbe, celkovo ale asi najviac počúvam hudbu preto, ako na mňa pôsobí
nie, toto s náladami je ťažko povedať, často je tam jeden odtienok iný a hneď treba na to žánrovo niečo inakšie
a ja neviem, prečo počúvam, to čo počúvam, proste som to počula, páčilo sa mi to, tak to počúvam a keď sa to hodí ešte do jednej z nálad, o to lepšie
a yann tiersen je najväčší mácho na svete
K téme....pretože sa mi páči,vie ma ukludniť a pod.
Ale taký funeral doom ku depke ako napríklad Ahab, to by nol doslovne "funeral"
robí ma to šťasnou, dáva mi to energiu, mám z toho zážitok, spomienky z koncertov a tak
@salvejka hlupi ludia ma hnevaju velmi a moja hudba ma dokaze vzdy ukludnit
to zas bude mať ktosi nový album? Pekne
jj neviem sa dockat na novy alb, co to bude ^__^
aj na novy necrophagist
Ale ani mne nesedí, hudobne je to výborný album,to sa Opethu nedá vytknúť, len je mi nesedí, je trošku odlišný. Ale zas keď mi nesadol na prvé vypočutia, tak to bude dobrý album
A Ackerfeldt mu na to povedal: "You are right. What is that? So this is six string acoustic guitar, there is another acoustic guitar, there behind me are drums and there are other drums, it sounds like that."
jj on si dava dost
a mielikki kedsme pri nových albumoch o týžden je tu nový Avulsed
Ja sa asi scvoknem, toľko nového naraz
ale nový Fleshgod strašné sklamanie pre mňa
btw nwm či poznáš Human Mincer
Nepoznám, mala by som?
to ani nie ale Wormed by si mala tam sú týpci s Human Mincer a bicmen z Avulsed..tiež spanieli proste
a... uf, na toto musí mať človek fakt náladu, to by ma nebavilo hodiny vkuse (čím nevravím, že je to zlé, ale v najbližšej dobe by som sa konečne mala prelúskať kvantami deathu, blacku a čo ja viem čoho, čo som už skoro pred rokom dostala od spolužiaka a ešte som to stále nevypočula
Ešte ma čaká aj grind, lebo ten sa mi nepáčil, kým som ho nevidela naživo a teraz som ho začala počúvať každodenne, kapely, ktoré som nevedela ani vystáť mám teraz na playliste
Ja mám aspoň 20 cdčiek napchaných mp3kami a proste sa mi do toho strašne nechce, lebo viem, že sú tam veci z jeho puberty a vtipne temné veci, vrátane CD pokresleného obrátenými krížmi a podobne a bojím sa toho, čo tam budú za blbosti
A ešte okrem toho som sa dala momentálne na to, že si aj nejaký ten grind zohnám, takže je toho dosť
A funeral doomu sa neboj, ak to nebudeš počúvať od rána do večera
(A jedno CD má popis "ťažké gore" to tiež bude asi sranda
Tiež máš toho dosť no
(Inak tá ryšavka úplne vpredu som ja
ja si idem teraz prísne brutal death.. akurát sachystmm preveriť si skupiny unique leader records lebo čo odtial poznám sú samé jeby