Svet má síce iné, väčšie, starosti, ale mňa vážne už dlhší čas zaujíma jedna vec, a to : Prečo ráno nebývajú búrky?!...no vážne, búrku zažijeme vždy poobede, večer, alebo v noci. Ale nikdy som nevidela ozajstnú búrku (hromy, blesky) ráno.... takže ako to
no, ja som v sobotu jednu rannú búrku prespala. ak sa to vlastne dá nazvať búrkou. lebo to bolo niečo ešte viac. vulkán alebo také niečo... aj krupy padali a tak. ešte že som spala. a v sobotu som sa nachádzala v okolí plzni. ak by to niekoho zaujímalo...
ale súhlasím, že ráno zväčša poriadne búrky nebývajú. zaujímavé, ešte nikdy mi to nenapadlo
mohol by to zodpovedat niekto, kto studuje geografiu, nie? no podme podme, mna to tiez zaujima dost, a ked nezabudnem, spytam sa kamosky, co studuje geo, potom dam vediet
ja som jednu taku zazila, ked som bola na chate... a vstala som o pol siestej, pretoze moj dedo siel vtedy do prace... a to bolo fakt peckove, same blesky a hromy... tak som si akurat pomyslela, ze chata ani hromozvod asi nema ...potom som radsej zaspala ale kedze z kazdej strany nas "chranil" les tak som sa snazila upokojit aspon tym.. a rano som sa zobudila do slniecka a sucha (teda nieco pred obedom, na chate vzdy dlho spim)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale súhlasím, že ráno zväčša poriadne búrky nebývajú. zaujímavé, ešte nikdy mi to nenapadlo
3. Odporuješ si tam, ak burky vznikaju koli teplu a večer je chladno prečo potom nie sú búrky ráno?
Podla mna to nejako súvisí s tlakom a určite zo vzdušnými prúdmi ale nie som si istá.