@metius Jasné . Ved nie vsade maju bociany take svalnate bociany, ako u nas! Ale po tom, ako sa v Ukrajine hrali v jadrovej elektrarni na prskavky, im tam mozno zas miesto toho narastli prepastene kapustne hlavy, do ktorych stredu sa pohodlne vojde aj male babatko. Co je celkovo logickejsie, lebo podla mna priemerny bocian nema sancu poroznasat hadam desiatky deti denne iba v zobaku tak, aby mu nahodou neupadli niekde nad Levicami, keby letel z nejakych Levic, povedzme, az do Novych Zamkov. Alebo myslis, ze si to bociany akoze rozdeluju regionalne ?
@etelnair@12 Zabudni na vsetko, co si doposial cital a pocul ohladne Jeziska, takze teraz Ti to vysvetlia ti vzdelanejsi v obore; (a aj >magorka si moze pozriet moju korektivnu odpoved na tuto otazku)
Vies, ako to je v tych akcnych filmoch, ked maju herci este minimalne jednoho "dubléra" - kaskadera, ktory za neho podstupia vsetky narocnejsie pasaze? Tak to nie je ziadna hollywoodska novinka. To uz totiz vzniklo davno pred celou Amerikou, este pred 2010-timi rokmi. I zil vtedy jeden muz, isty Jezisko, a bol velkou megahviezdou vtedajsej hereckej sceny. Avsak bol velmi casovo vytazeny, pretoze vo volnej chvili kazal (s)prostemu ludu svoje pravdy a ucil svet, ako byt lepsim i zaroven, aby sa dokazali zmierit so vsetkymi nesvarmi a utrpenim zivota, pretoze potom ich caka vecny raj. Sice vsetci vedeli, ze keby to stihal, dokazal by bez problemov odohrat vsetky svoje sceny vcetne tych nebezpecnych, ale nakolko cas bolo takmer jedine, s cim nedokazal pohnut, musel si chtiac - nechtiac urobit konkurz na par svojich dablérov. Tych najlepsich z najlepsich z tych najlepsich si vybral a ti za neho potom postupne kazali nove udaje o dobre a zle sveta, vstavali z mrtvych a v konecnom dosledku nosili darceky.. A ako tisicrocia plynuli, mnohe z tradicii sice zanikli, ale na darceky sme sa ulakomili az do dnes a preto sa este stale hovori o Jeziskovi, ako o nositelovi Vianoc.
@flussica z polovice z nemecka...a z druhej zo slovenska, ale narodila som sa v nemecku, taže sa nerátam medzi slovenské deti, aj keď žijem celý život tu
@freedomko čo 5 kilo tolko má teraz moja 4mesacna segra a bocian unesie?? šak to má taký kŕčik... ale proste tu ide o to že taká spojitosť kukučka nesi nejaké topotomstvo k cudzím...čiže kukučka nosí deti!!! čím vyplíva že nie sme deti ježiškove ale Kukučkine!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A k téme - ja by som to aj povedal, ale keď ostatní sa robia blbí, ja im to nebudem tu kaziť
teba doniesla vrana a mna doviezol Žigul to vela vysvetluje
Vies, ako to je v tych akcnych filmoch, ked maju herci este minimalne jednoho "dubléra" - kaskadera, ktory za neho podstupia vsetky narocnejsie pasaze? Tak to nie je ziadna hollywoodska novinka. To uz totiz vzniklo davno pred celou Amerikou, este pred 2010-timi rokmi. I zil vtedy jeden muz, isty Jezisko, a bol velkou megahviezdou vtedajsej hereckej sceny. Avsak bol velmi casovo vytazeny, pretoze vo volnej chvili kazal (s)prostemu ludu svoje pravdy a ucil svet, ako byt lepsim i zaroven, aby sa dokazali zmierit so vsetkymi nesvarmi a utrpenim zivota, pretoze potom ich caka vecny raj. Sice vsetci vedeli, ze keby to stihal, dokazal by bez problemov odohrat vsetky svoje sceny vcetne tych nebezpecnych, ale nakolko cas bolo takmer jedine, s cim nedokazal pohnut, musel si chtiac - nechtiac urobit konkurz na par svojich dablérov. Tych najlepsich z najlepsich z tych najlepsich si vybral a ti za neho potom postupne kazali nove udaje o dobre a zle sveta, vstavali z mrtvych a v konecnom dosledku nosili darceky.. A ako tisicrocia plynuli, mnohe z tradicii sice zanikli, ale na darceky sme sa ulakomili az do dnes a preto sa este stale hovori o Jeziskovi, ako o nositelovi Vianoc.
Uz to chapes, mily Etelnair?
Syn sa pyta otca "Otec, fakt ma doniesol bocian?"
Otec odpoveda "Ano, doniesol ta bocian"
Syn na to "Ja ta nechapem otec, mesto je plne zien a ty chrapes s bocianom"
@etelnair Ale no, nehnevaj ma... Toto si predsa mas pamatat zo skoly
TU MáTE ODPOVED!!!!!!! » www.videofilmy.net/animovane-filmy...