mam 12rokov a sa mi nechce zit cim tho bude no proste mam dost nudny zivot i ked mam vela kamaratov! ale mna to nebavi vzdy myslim ake by to bolo tu bezomna???? je to normalne ved mam 12 tho by sa mi na opak malo chciet zit ne nahodou????co mam spravit ab
Hmm v 12 je urcite zivot nudny jedinu povinnost co mas je chodenie do skoly o ostatne sa postaraju rodicia. 12 rocne decka v inych krajinach sveta robia cele dni len aby neumreli od hladu a ty vravis ze mas nudny zivot.Ked sa tak nudis tak si sadni za stôl a uc sa co by za to dali ine deti a nehovor ze nechces zit ved v zivote si este dohromady nic nezazila
Mozno by ti pomohlo zmenit zivotny stil viac chodit do prirody proste zmenit ten stereotip viac fyzickeho pohybu najdi si nejaky sport mozes si aj stiahnut nejaku hudbu na srdcovu cakru
suhlasim s tym, co tu uz je napisane... a myslim si, ze by si si mala najst nejake zaujmy... ked ja som mala 12, thak som ani nemala cas rozmyslat nad takymi hlupymi otazkami, pretoze som mala tolko zaujmovych kruzkov, ze kazdy den som chodila o piatej vecer domov... thakze co najskor si najdi cinnost, kt. Ta bude naplnat a kt. sa budes s radostou venovat a potom si uz nebudes klast, thake nezmyselne otazky, na kt. je jasna odpoved... VZDY SA OPLATI ZIT...
zit sa urcite oplati, ved je este urcite milion veci, ktore chces zazit, skusit, najst si prvu lasku, chodit na diskoteky,dostat sa na vysnivanu skolu a ked budes starsia, nieco v zivote dokazat.
To by mohol kazdy povedat, ze ma nudny zivot, je len na tebe, aky budes mat zivot, je x veci ktore mozes robit, takze hlavu hore.
A vies ako by si tym ranila svojich rodicov, priatelov, bez teba by to tu urcite nebolo ono!
55ema55...kamo ja v tvojom veku som mal neraz nôž položený na žilách ,miliony experimentov s liekmi a pod... Dnes sa na to pozerám a vravím si že som bol fakt kkt, keby som sa vtedy nabil by som prišiel o tolko zaujimavých vecí a zážitkov ,je to len syndrom puberty ,ono to prejde
Rockstar : chcel som to napisat.... Amrafel : to si vystihol.... tebe sa nechce žit život máš nudný nechapem ako niekoho nebavi zivot ja ked som mal 12 som behal presne vseli kade doprirody aj soms a ucil aj som bol pri NEte :d úpocuval dobrú hudbu a venoval som sa zálubám........
mne sa tiez nece alec ty vies co sa stane o par rokov? Si nepochopena alebo co? Povedz rodicom. mozno ti daju jednu za ucho a to ta prebere ale nie. nadych vydych a prides na nove myslienka. ja som sa tak tiez nadychol a vydychol a nakoniec som zistil, ze som hladny.
zivot je cely cudny, je smutne ze to tak citis, je jedno ci mas 12 ci 15 ci 23 rokov, nikdy to neni fajn ked clovek nema chut zit, preto nerozmyslaj nad tym ze ta to tu nudi.....skus sa tesit zozivota aj ked sa to lahko vravi, pusti si nejaku dobru hudbu a pomosli si ze este neni tak zle aby nebolo este horsie DDDDD
ja som zistil ze treba vela spat ja som uz poriadne nespal 3 dni a uz ma nebavi ani to co ma bavi nic sa my nechce je to normalne bo ja uz fakt neviem dufam ze to prejde ked sa vyspim
..bolo by nacase, aby si prestal vysedavat a mysliet preco je zivot nudny, preto lebo ty nie si ochotny vyuzit cas na nieco uzitocne (okrem toho ze rozmyslas nad zbytocnostami) a asi mas vsetkeho dostatok a si toho nabazeny, tak si najdi cinnosť (šport, umenie, pomahanietrebars rodicom)...vzdy je co podniknut len treba chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2) cakat, kym vyrasties z puberty
3) uvedomit si, ze oproti inym si urcite zijes ako prasa v zite
To by mohol kazdy povedat, ze ma nudny zivot, je len na tebe, aky budes mat zivot, je x veci ktore mozes robit, takze hlavu hore.
A vies ako by si tym ranila svojich rodicov, priatelov, bez teba by to tu urcite nebolo ono!
ps:drzim palce