no niekoho chamtivosť,ze chce manzelov majetok alebo tak,niekto z pomsty ze mu ten clovek niečo v minulosti spravil,a niekoho proste baví ked vidí ludí umierať a trpeť pri tom a zapači sa mu to a vrazdi stale..
podla mna su ludia ovplyvnovani ostatnymi ludmi..chcu mat toho cloveka takleho akeho ho chcu mat ostatny..a potom nie je sam sebou...ma v tom zmetok lebo nevie kto vlastne je..tak mu zacne sibat..asi tak
mimochodom, keď už mám tú etológiu, tak vám niečo napíšem: nielen človek je krutý, to vie každý, aj zviera je kruté a zlé...teraz vám môžem poskytnúť taký jeden príklad brutálny, z ktorého mi všetko jedno nebolo: opica (už neviem, či to bol bono, alebo šimpanz), samec vzal matke mláďa a bil ju s tým mláďatom...to keby ste videli...biť dieťaťom vlastnú matku, wow, to by som úprimne nečakala, ale... (toto agresívne správanie bolo nepochopiteľné, rozdiel však tu je určite, pretože na rozdiel od opice človek veľmi dobre vie vedome, čo robí, vie analyzovať, poznať následky, rozlišovať dobro a zlo, atď)
preto tvoja otázka by sa dala charakterizovať dokonca jedným slovom: príroda
Preco si myslis, ze clovek, ktory zabije je zly? Mozno zabije pre peniaze a preto nemusi byt zly, ale sa tym zivy alebo zabije lebo kurva manzelka ho podvadza a tak ho vytaca, ze dostane skrat a nezvladne situaciu a jebne ju a moze to byt uplny dobrak.
strucne: je to v ludoch...to mas rovnako ako s tym ze kto ma chce este viacej...vsetko su to ludske marnosti. Samozrejme niekto zije v nevedomosti za svoje ciny alebo ho to dokonca bavi (na kazdeho raz dojde) a niekto (napr.ja a par dalsich ludi) sa snazi poukazovat na to zle, aby sa ludia poucili z chyb minulosti..aj ked myslim ze je to trochu naivne cakat ze sa nieco zmeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čím je človek horší tým sa má lepšie...dobrákovi dnes akurát tak každý napľuje do tváre...
@1 Preco si zacal pisat s diakritikou?
dvoma slovami: ľudský faktor
mimochodom, keď už mám tú etológiu, tak vám niečo napíšem: nielen človek je krutý, to vie každý, aj zviera je kruté a zlé...teraz vám môžem poskytnúť taký jeden príklad brutálny, z ktorého mi všetko jedno nebolo: opica (už neviem, či to bol bono, alebo šimpanz), samec vzal matke mláďa a bil ju s tým mláďatom...to keby ste videli...biť dieťaťom vlastnú matku, wow, to by som úprimne nečakala, ale... (toto agresívne správanie bolo nepochopiteľné, rozdiel však tu je určite, pretože na rozdiel od opice človek veľmi dobre vie vedome, čo robí, vie analyzovať, poznať následky, rozlišovať dobro a zlo, atď)
preto tvoja otázka by sa dala charakterizovať dokonca jedným slovom: príroda
ale mas peknu fotku
@5 podla mna sa mu niekto hackol do nicku tak preto (alebo mu hrabe
@7 a co takto amok? Vtedy clovek nevie co robi a nemysli na nasledky...
Preco si myslis, ze clovek, ktory zabije je zly? Mozno zabije pre peniaze a preto nemusi byt zly, ale sa tym zivy alebo zabije lebo kurva manzelka ho podvadza a tak ho vytaca, ze dostane skrat a nezvladne situaciu a jebne ju a moze to byt uplny dobrak.
Neexistuje dobro a zlo, existuje iba moc ( napr. peniaze).