@3 Jasan, kto by nechcel byť prebudený tým, že si u neho na verande medveď spravil raňajky z jeho psa ostatné zvieratká nadšene burácajú, lebo gladiátorská kultúra je inšpirovaná prírodným zákonom boja o prežitie ?
ešteže tak. už teraz sú lesy plné sajrajtu čo tam ľudia nosia... netreba tak ešte aj ľudský sajrajt na vyše. sa to nevie chovať v lese, nech to tam ani nevkročí.
@3 jj keby všetci išli bývať do lesa tak prosímťa aký pokoj by tam bol? a už by to nebol les. podla teba by bolo dobre keby sa ludia nasačkuju do lesov? kde by potom bol ten klud?
@camilla lebo ekby sa šeci presťahovali do lesov tak z nich spravia mestá a tiez lesy mm stany a chaty nie su lacna zalezitost tresp stany nei su dlhodoba aj ked tiez enchapem rpeco viac ludi nechodi si nabit enegiu do lesov
@majo16 to isté si hovorím aj ja, zas ten debil. urobila som jednu gramatickú chybu a ty ma posielaš učiť sa gramatiku? každému sa predsa podarí urobiť sem-tam nejaký preklep, nie?
A ja som len rada, že to tak je, že ludia bývaju v mestách..keby sa trepali do lesa, tak kde by išla lesná zver? Nech si pekne krásne ostanu v tých betonových krabiciach.
Vampil je les!! Bývam v lese a je tu klud, ale pár susedov mám. Samozrejme, že ma tu ráno nezobudí električka alebo havária áut. Ráno ma budí akurát tak neustále štebotanie otravných vtákov.
Lesy a prázdne? Keď si občas vyjdem do lesa, ktorý mám tak 2 km od internátu, tak je večne plný dôchodcov s psami, feťákmi, bezdomovcami, bežcami, mamkami s kočíkmi a inými existenciami...
neviem, mne sa zdá, že v lesoch je ľudí až príliš veľa... možno vo vašich nie, ale u nás v košických je vždy dosť trpákov, ktorí po sebe zanechávajú hovadský bordel; ak si to tak myslela, že prečo tam nebývajú, tie lesy patria mestu, či komu, tam si len tak nemožno postaviť dom
lebo tam nie je kanalizacia, elektrika, skoly, tolko pracovnych miest, atd... les je na oddych, sport, vzhlad prirody, a zdroj kyslika, dreva a podobne
To nie je pravda.. Napríklad u nás je furt v lese niekto.. A zato , že väčšina ľudí je v meste (lebo má rado spoločnosť a ľudí) neznamená, že lesy sú prázdne.. Tak ako ľudia radi nechodia do lesa ,kde nič nie je.. Ja osobne nie som taká, ale väčšina je taká.. Že proste radi chodia na túry, kde aj niečo vidia, výhľady atď.. Ale do takých obyčajných lesov kde nič nie je chodí len málo ľudí.. Ale ešte stále chodí !
Lesy nie sú prázdne, sú oveľa plnšie ako mestá. V lesoch je veľa života. Ale ty sa zrejme pýtaš prečo ľudia nebývajú v lesoch ale v mestách, je tak? Je to preto že zabudli komunikovať s prírodou, nevedia už ako s ňou žiť v harmónii kvôli vlastnej chamtivosti, kvôli tomu že porušili rovnováhu kde prosperujú aj ľudia aj príroda a teraz ľudia chcú vyťažiť z nej čo najviac. Samozrejme že existujú aj ľudia ktorí ešte nezabudli ako žiť v prírode, ale to sú jednotlivci a nedá sa to porovnať s takou masou ktorá prírodu ničí. Idú za peniazmi a nevidia že si kopú vlastný hrob, a možno vidia ale veria že ich generáciu to obíde a na tú druhú generáciu zvysoka kašlú. Na vlastné deti... Je to len chamtivosť, sebectvo, ignorancia, egoizmus,... Jednoducho ľudská hlúposť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
uz v dobe kamenej sa clovek odstahoval z lesa a zacali vznikat prve civilizacne pokroky
A som rada kde som.