...vsimla som si ze dost ludi ma ,,odkuruje,, pretoze som este decko...a preto by ma zaujimalo preco tak strasne zalezi na veku ked aj tak sa niektori starsi ludia spravaju ako male deti a niektore male deti maju naopak rozum aj za dospelych???
Pozri keby si nebola male decko tak by si to tu ani nepísala a nezalozila toto fórum a prisla by si na to sama... ...mám tolko co ty ale nad tým sa uz vôbec nepozastavujem,...musís presvedcit ludí ze naozaj nie si malé decko aj ked podstate si lebo más ece len 13 ece si v zivote nic poriadne nezazila, cest výnimkam,...a nie sa lutovat a stazovat...
zase netvárme sa že väčšina ľudí sa aj tak správa adekvátne svojmu veku... a teda, prečo sa obťažovať s analyzovaním rovnice: správanie = vek, keď môžme pokojne zaškatuľkovať a ísť ďalej
mno vacsinou to byva tak,ze tí starsí si toho v zivote viac preskakali,zazili toho viac,popadali na zem,rozbili si usta,dostali niekolko faciek od zivota a snazia sa varovat tych mladsich...
Ako moze to byt aj opacne,cest vyjnimkam,ale vacsinou to tak byva.
...gracee...to bude asi tym ze na birdzi si dlhsie a zvykla si si...mno bohuzial zatial ma ludia sudili podla toho ako sa spravam a nie podla toho kolko mam rokov...teraz to tak neni a asi si na to tak skoro nezvyknem...neznasam skatulkovanie to bude asi tym
zažitý predsudok... mladý - sprostý. a hlavne je to poväčšine pravda.
je len na tebe, aby si svojím správaním presvedčila ľudí o opaku. prvý dojem (ovplyvnený vekom) je našťastie len ten prvý, a ten druhý a tretí už môžeš svojou inteligenciou ovládať ty
decka neze by ste si uzivali mladost co ja by som dala zato mat 12 (a to som teraz len na 16tke) keby bolo na mne tak by som nechcela starnut.... a co ma potom ze dakto sa mi smeje, sak kazdy ma raz 6 a vela ludi sa najradsej bavi s ludmi svojho veku lebo starnutim sa meni mentalita.... a fakt je len na tebe ako sa k tomu postavis, ja som sa svojou 13tinou chvalila a zato ma brali, ze som hrda na svoj vek
nikto ma nikdy "neodkuril" ( neviem, odkial si dosla na tento kuul vyraz..) pretoze som nikdy nedala nikomu na to dovod... takze asi rozmyslaj nad tym moja mila nehram sa na starsiu, nehram sa na nic..som to proste ja...
...vek na niečo dôležitý je ale názory môžeš mať niekedy dospelé disappointed:každý dospieva v rôznych veciach v rôznom veku ved aj 18 je len dohodutý vek niekde je to 21 )
...a na to je dobrý internet že v názoroch na veku(pohlaví,farbe kože a tak) nezáleži ked sú dobré dokážu priniesť niekedy čerstvý vietor do diskusie ale často odhalia aj tvoje rozmýšlanie či je detské alebo nie. A tebe formujú názory na svet...
napodobne sa mi pači ten vyraz odkuruju ..ta jeb na nich,ked sa im nepaci nech sa s tebou nebavia,najdu sa aj ludia co im nevadi vek,ale zas bacha na starych,boze cisty pedofili niekedy je dobré ked niečo nevies,proste sa vyhovoris ze si decko,..to aj ja robim ..sak ked ta vsetci odkuruju tak napis mne
ja si uvedomujem že pred pár rokmi som sa správala ako decko a myslela som si že práve to čo robím je dobré ale nebolo zvačša ako sa tak sledujem behom roka-dvoch tak myslím že som sa o dosť zmenila k lepšiemu,rôzne situácie by som dnes riešila inak ako kedysi vačšina ludí,chalani či baby do 16 rokov sa správajú jak deti to je môj názor (samozrejme že maličké percento výnimiek existuje)
vek, ach jaj podla veku sudia clvoeka jeho vyspelost. V konecom dosledku dieta ktore nema este aspon 15 vacsinou nie je vyspele ... teda nema realne nazory na svet .... ale nemusi to tak byt. Skryjes si vek a nikto ti ho neuvid. proste ho nezverejnuj a potom uvidis ake to bude.
V prvom rade treba upresnit otazku. "Preco tak zalezi na veku?" Na veku zalezi napriklad v prave a medicine. V prave sa vacsinou jedna o plnoletost ale je aj vela inych vekovych hranic. Tie byvaju z pravidla konkretne 12,15,16,18,21.... V medicine ide o vyvoj a potom starnutie. Byva to vacsinou individualne, ale tak isto mame istu sablonu ktora sedi na vacsinu populacie nasej generacie pre kazde obdobie biologickeho vyvoja. Priblizne sa tiez orientujeme podla rokov. Pokial ide o vek a dospelost to je zalezitost silne individualna. Ked sa ti druhi smeju na tvojom veku, existuje vela moznosti preco tomu tak je. Ja osobne predpokladam, ze dostali moznost nad niekym sa vytiahnut tak ju vyuzili. Alebo sa im zdalo tvoje spravanie detske. No v kazdom pripade ja by som sa ti nezasmial lebo aj ja som mal 13. No aj tak nieje podstatne podla mna hladat pricinu preco sa ti druhy smeje.. skor skus najst sposob aby sa ti nesmial alebo sa s tym skus vyrovnat. ,,,,,,,,Zakladom je pre mna nikoho nesudit nie len podla veku ale vobec. Obcas si sice myslim svoje ale nesudim.. A uznavam ze aj ked si o niekom myslim nieco negativne je to len moj uhol pohladu a nemusi to kazdy tak vnimat. Pravda je len jedna ale tazko ju opisat ked ma tolko podob.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ako moze to byt aj opacne,cest vyjnimkam,ale vacsinou to tak byva.
mna už zvyknu nazyvat naprikald aj teta
nestresuj sa.....raz ti to bude chybat
je len na tebe, aby si svojím správaním presvedčila ľudí o opaku. prvý dojem (ovplyvnený vekom) je našťastie len ten prvý, a ten druhý a tretí už môžeš svojou inteligenciou ovládať ty
wooow...ti si mudra...myslim to v dobrom ne ironicky... len mi este vysvetli ze co je tota hovadinka zac co mi prisla
a je mi to uplne jedno
...a na to je dobrý internet že v názoroch na veku(pohlaví,farbe kože a tak) nezáleži ked sú dobré dokážu priniesť niekedy čerstvý vietor do diskusie ale často odhalia aj tvoje rozmýšlanie či je detské alebo nie. A tebe formujú názory na svet...
...apropo kolko mám rokov