Prečo je to tak??? Vždy keď som unavená, tak sa snažím prebrať. To nie je nič neobvyklé, ale ja to robím len vo fakt nevyhnutných prípadoch, kedy potrebujem byť na nohách. Je zaujíme, že keď vypijem kávu, tak sa so mnou nič nedeje, spať sa mi chce aj tak
káva je len taká nevyhnutnosť aby som sa ráno udržal na nohách..vážne, tí čo potrebujú vstávať pred šiestou ráno vedia o čom hovorím..energy drink používam len vo výnimočných prípadoch..sú dosť drahé a nie práve zdraviu prospešné
ak chceš aby kafe lepšie účinkovalo daj si dvojitú dávku kávy aj cukru..je to hnus ale funguje to
kava dehydratuje organizmus a preto, ked k nej nevypijes poriadny pohar vody, tak si este unavenejsia ako predtym. ja som na tom podobne aj mna kava uspi, ale odkedy si k nej dam tu vodu, je to lepsie.
narkolepsia je choroba pri ktorej clovek (alebo aj pes a mozno este nejake ine zvierata) zaspi kedykolvek a kdekolvek a nemoze to ovladat.
Ja pijem rebull a podobne veci uz okolo 6-7 rokov uz to nema ziadny ucinok na na a kavu pijem len preto ze mi chuti. Ked nechcem sat nespim a nerobi mi to ziadny problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak chceš aby kafe lepšie účinkovalo daj si dvojitú dávku kávy aj cukru..je to hnus ale funguje to
narkolepsia je choroba pri ktorej clovek (alebo aj pes a mozno este nejake ine zvierata) zaspi kedykolvek a kdekolvek a nemoze to ovladat.