Neviem, nelogickými úvahami som na to prišiel. Ale nebudem tvrdiť, že existuje. Len v neho verím. To je to isté ako s dušou - kto môže dokázať, že existuje? Podľa mňa nikto.
kebyže je boh a ta viera naozaj skutočna...lebo ako sa hovorí..že Béh dobrý všemohuci a neviem aký ..chváleny...každému chce len dobre pomáha...a netýkasa to čiste nášej viery... nezomierali by ludia..na také choroby..alebo vtakych podmienkach v sudáne v akých su..všeobecne neboli by Nemocnice lenže druha vec že často si tie podmienky vytvárame my ludia..ale su aj take veci čo si nevytvarame... tak rpečo.. ? toto je čiste môj nazor čo som teraz napísal
Ako ochrániť svoje dieťa pred zhubným vplyvom kresťanstva
Medzi prvé príznaky samozrejme patrí pravidelné navštevovanie pochybných miest alebo miest so zlou povesťou ako sú kostoly, fary atď. Ak vaše dieťa pravidelne chodí večer von a pritom nenavštevuje pohostinské zariadenia, bary, krčmy, reštaurácie či diskotéky kam bežne mladí ľudia chodia, je už veľmi pravdepodobné, že sa nechalo vlákať medzi kresťanskú mládež ako nadnesene označujú toto manipulatívne zoskupenie.
Nezriedka sa stáva, že si dieťa či adolescent pred spaním drmolí modlitby alebo číta bibliu. Zvykne tiež viesť neobvyklé filozofujúce reči (väčšinou úplne scestné) ako napr. proti interrupcii a predmanželskému sexu a pod. Každému takémuto prejavu by mal rodič venovať zvýšenú pozornosť, mal by reagovať citlivo ale rázne.
Často sa tiež stáva, že sa deti či mladí ľudia pod vplyvom tohto bludného učenia nedokážu brániť fyzickým útokom a doslova nastavujú druhú tvár, čo je už neklamným znakom, že sa z nich stavajú otroci tohto kultu a najvyšší čas vyhľadať odbornú pomoc.
neverim v Boha. a pytal som sa seba, ze z toho mam. nic len same keci, z ktorych sa mam bat, ako napr. ze sa dostanem do pekla ked budem hresit, nechodit do kostola a ostatne picoviny, comu ja neverim. veril som v neho prvych 16 rokov. a odvtedy fuck jezis ked to tak mozem napisat
@4 NO tak placebo mozno ano, ale ze pre SLABODUCHYCH, s tym vyrazne nesuhlasim! A tiez nie som veriaca, pretoze.. to nejak nepotrebujem. Viera ako taka mozno vznikla i preto, aby sa snazil clovek byt dobry, pretoze inak.. neviem co, nepojde do neba alebo tak. (to je nabozenstvo zo skolky). Takze myslim, ze z moralneho hladiska je to jedna z nie zlych vychovnych technik.
Ked vase fyzicke telo umrie aj tak to vsetci zistite, tak na co sa teraz hadat, a vsadim sa s vami o jedno duchovne pivo, ze jezis kristus tam nie je . Zlate je ako krestania veria ze prave to ich nabozenstvo je ono, a beru to ako hotovu vec a veria tomu na zaklade neviem coho . Dalsich 3000 nabozenstiev veri tomu istemu, toz, vidime sa hore .
neverim v krestanskeho boha, avsak som uplne presvedcena ze nejaka vyssia energia alebo nejaky vyssi intelekt existuje...citim to, myslim si to a vychadza mi to tak...a co sa tyka toho ze keby bol Boh, ludia by netrpeli..myslim si ze utrpenie je len skuska ktora nas ma nieco naucit....cim tazsia je, tym viac nam da...my ludia naozaj vela nevieme a preto by sme sa nemali ani tvarit ze rozumieme tomu preco su veci tak ako su....nemozme tvrdit ze je svet nespravodlivy ked nevidime vsetky suvislosti a nevidime veci z kazdeho mozneho uhla pohladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Neviem, nelogickými úvahami som na to prišiel. Ale nebudem tvrdiť, že existuje. Len v neho verím. To je to isté ako s dušou - kto môže dokázať, že existuje? Podľa mňa nikto.
vlastne existencia duše je už dokázaná, resp. prišli na to, kde sa nachádza. v knižke DTM - Molelula duše
B: nie, nevidela som ho. verim len veciam co som videla.
A: ani ja som nevidel vasu pi*u a verim ze ju mate
Medzi prvé príznaky samozrejme patrí pravidelné navštevovanie pochybných miest alebo miest so zlou povesťou ako sú kostoly, fary atď. Ak vaše dieťa pravidelne chodí večer von a pritom nenavštevuje pohostinské zariadenia, bary, krčmy, reštaurácie či diskotéky kam bežne mladí ľudia chodia, je už veľmi pravdepodobné, že sa nechalo vlákať medzi kresťanskú mládež ako nadnesene označujú toto manipulatívne zoskupenie.
Nezriedka sa stáva, že si dieťa či adolescent pred spaním drmolí modlitby alebo číta bibliu. Zvykne tiež viesť neobvyklé filozofujúce reči (väčšinou úplne scestné) ako napr. proti interrupcii a predmanželskému sexu a pod. Každému takémuto prejavu by mal rodič venovať zvýšenú pozornosť, mal by reagovať citlivo ale rázne.
Často sa tiež stáva, že sa deti či mladí ľudia pod vplyvom tohto bludného učenia nedokážu brániť fyzickým útokom a doslova nastavujú druhú tvár, čo je už neklamným znakom, že sa z nich stavajú otroci tohto kultu a najvyšší čas vyhľadať odbornú pomoc.
@Anzu Ty si to vystihla presne.
Vo viere v Boha nieje nič zlé. Len by sme ho už mohli začať vnímať trochu reálnejšie a nie stále ako nejakú rozprávkovú postavu....
niekde tam som to pisala