Myslíte že vznik nášho sveta ma neaky ako sa hovori vyšší význam? Ak vezmeme do úvahy že existuje boh a ten boh stvoril náš svet, tak aký mal na to dôvod, je viac bohov a superia medzi sebou alebo čo? Zaujimal by ma váš názor Prďoch ktorí prídu drbať a
krista očiidne tu každy vie čitať a uvažovať.. napisal som že tí , čo chcu na otazku reagovať len "boh neexistuje" že ani nemusia pisať , pretože toto je v filozofickej sekcii tak očakavam filozofovanie sakra!
@pinci nie sme ako malí chlapci, iba slobodne vyjadrujeme náš názor, a ak sa ti náš názor neoáči seď na ritnom venci a nevyskakuj, pretože s tým nemôžeš urobiť nič
no nepači sa mi pretože to ani nieje nazor a absolutne nesedi do tejto sekcie , ked soms a tu regol tak som očakaval že tu budu rozumní ludia s rozumnými argumentmi ale asi som sa zmýlil...
A prečo si do toho teda plietol bohov? vyjadril som svoj názor k tej časti o bohoch, a to ti musí stačiť, to prečo vznikol svet ma nijak neserie, tak počkaj kým ti to príde vysvetliť niekto iný
Ja ti vieru v boha neberiem, ani kvôli nej do teba nejdem rýpať, ja len mám svoje vlastné presvedčenie, a verím len sám v seba, nespolieham sa na niečo nehmatateľné
Tak potom ako si ty vysvetluješ vznik sveta , ak hovoriš že neveriš v nič nadpozemské, aj velký tresk musel vzniknuť z niečoho , vieme z čoho , ale ta energia , ktora bola na začiatku vzniku tiež musela vzniknuť predsa z niečoho nie? Niekto ju musel vytvoriť a ked neveriš v boha tak kto to podla teba stvoril?
sme velmi drblí na to aby sme pochopili jak to funguje ...a co sa tyka viery v boha .... vidno ze sme od myslenia pravekeho cloveka velmi nepokrocili ....aj on ked si nevedel nieco vysvetlit pripisoval to svojmu bozstvu ...ludia ani poriadne nevedia odkial ako druh prisli a uz by isli riesit zahady vesmiru ...trocha dosť mimo ... @pinci ...a co je to svet ? ..myslis len nasu planetu , alebo vesmir ? ....
@pinci ....potom podľa mňa naša planeta ako taka ...a my ako ľudstvo nie sme ničim vynimoční ...podľa mňa existuje v celom vesmire ešte veľa veľa ďalších civilizácií ..možno že aj vyspelejších ako sme my .... možno že ľudia su len pokusom nejakej vyspelejšej civilizacie ...a možno že oni su naši bohovia ...možno že to čo my označujeme za boha su tí ktorí nás priniesli na Zem ....
@pinci .. tomu že sme vo vesmire len my neverim uz len z toho dovodu ze : ked sa vecer pozries na oblohu mozes viediet okolo 3000 hviezd ...a to je len mala časť zo všetkých ktore sa nachadzaju v nasej galaxii ...no a v celom vesmire mozu byt miliardy galaxii ..v kazdej niekolko 100tisic hviezd ..kazda hviezda moze mat svoje planety a aspon na niektorej z tych planet moze byt zivot ...,,,
to ze ho nevidime,neznamena,ze neexituje,verim ze existuje a stvoril tento svet aj nas a miluje nas vsetkych,jeho pritomnost vsak vnimame duchovne, a ja som rada,ze som sa naucula ju vnimat a vnimat jeho laksu,velmi mi pomaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
200 komentov
si sa predviedol teda ..
nie ale som čakal že 25 ročny už maju rozum
krista očiidne tu každy vie čitať a uvažovať.. napisal som že tí , čo chcu na otazku reagovať len "boh neexistuje" že ani nemusia pisať , pretože toto je v filozofickej sekcii tak očakavam filozofovanie sakra!
tak lebo doprdele ste jak malí chlapci
A čo to preboha je?
Návod na použitie kávovaru?
O.o
Skúšal si si niekedy uvedomiť rozdiel medzi pojmami a dojmami?
ale sakra som sa tu neprišiel hádať ale komunikovať a vymienať si názory dokelu joj
Neviem si pomôcť ale vždy keď niekomu pičujem musím byť vulgárny
Nepamätám si dokonca ani o čo sa v podstate jedná.
Ale ja verím v Boha, ale nie Boha náboženských....
ťažké čítanie že?
Ja ti vieru v boha neberiem, ani kvôli nej do teba nejdem rýpať, ja len mám svoje vlastné presvedčenie, a verím len sám v seba, nespolieham sa na niečo nehmatateľné
A tak každý má svoj názor na svet boha a iné veci.
Tak potom ako si ty vysvetluješ vznik sveta , ak hovoriš že neveriš v nič nadpozemské, aj velký tresk musel vzniknuť z niečoho , vieme z čoho , ale ta energia , ktora bola na začiatku vzniku tiež musela vzniknuť predsa z niečoho nie? Niekto ju musel vytvoriť a ked neveriš v boha tak kto to podla teba stvoril?
Asi si chcel niečo experimentálne overiť. V jeho laboratóriu však nastal skrat. A hurá. Big bang bol na svete.