Prečo v každom filme/rozprávke/komixe keď niekto vie byť neviditeľný tak vie zároveň urobiť aj silové pole? Príklady: rodinka úžasných, fantastická štvorka...
spravidla pokémoni duchovia - ktorí nie sú vždy viditeľní, alebo aspoň identifikovateľní - silové polia nerobia, respektíve si nespomeniem na žiaden útok (čo by všetci ovládali), čo by tomu zodpovedal
takže tu máš výnimku
a tuším aj keď sa Jerry z Toma a Jerryho natrel neviditeľným atramentom, tak žiadne pole nevytváral
@natus39@mielikki ti určite povie minimálne dvoch takých pokémonov, čo robia silové pole a nie su neviditelni (mew a mewtwo by som tipoval na také polia
neviem kto všetko okrem tej ženy z FF a z tej rodinky, čo sa podľa mňa dosť inšpirovala ostatnými komiksami
inak si pamätám silové polia vo filmoch, ktoré vznikali len na základe nejakej superduper technológie, možno zopár xmenov malo ešte tú schopnosť, ale tam si tiež nepamätám niekoho neviditeľného
ono to je vieš prečo? pretože ono celkovo superhrdinovia sa delia do kategórii ... a toto som si odsledoval hlavne na RPG hrách že vždy máš niekoho kto ochraňuje, kto podporuje a kto tankuje (resp. kto si berie všetkých na seba)a to hlavne v teamových seriáloch/filmoch ... vo F4 to máš takisto.. a teraz k tým poliam... tí ktorí ochraňujú majú takzvané deffend support abilities to zn. väčšinou heal , dispell a shield
heal - lieči logicky..
dispell- dáva z teba preč sračky ak na teba niekto použije niečo (napríklad spomalenie alebo tak)
shield- pomáha sa udržať v "hre" , je to niečo také ako posledný záchranný bod resp. magický štít .. odsledujte si to , malo by to tak byť v každom filme kde je viac ako 3 superhrdinovia..
@mcvpn tak skúšaj viackrát, nie vždy chytíš všetko na prvý pokus (hlavne legendánych) divoký metapod vie len harden, čo ti je tak na to, aby si mu dal nejaké oplzlé meno a robil si z toho srandu, prípadne ho trénoval vymenením za iného pokémona až kým z neho nebude butterfree a naučí sa niečo poriadnejšie (osobne by som sa ale neobťažovala s nimi). chyť si caterpie, tá bude vedieť aspoň tackle, keď sa vyvinie na metapoda
@mcvpn s nimi sa nezahadzuj, sú trápni na nepoužiteľní (a ak si @sugy1 všimne, na akú postavu narážam, čo si všimne, má plus
proste trénuj, čo máš a chytaj len keď fakt potrebuješ (alebo chceš spraviť oakovi radosť s pokédexom... a vlastne aj sebe s exp.allom/exp.share podľa verzie).
takže vlastne, chytaj ich, ale strč do boxu/vypusti a nezdržuj sa nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
napísal si dva animáky, respektíve komiksové adaptácie, lebo fantastic four bolo aj hrané , kde v podstate jedna sa dá brať ako paródia druhej.
» www.csfd.cz/film/1324-nevid...
ten jej brat lietal a horel, nie všetci, čo lietajú, tak vždy horia, aspoň
na Supermanovi to nevidno(ach)
takže tu máš výnimku
a tuším aj keď sa Jerry z Toma a Jerryho natrel neviditeľným atramentom, tak žiadne pole nevytváral
neviem kto všetko okrem tej ženy z FF a z tej rodinky, čo sa podľa mňa dosť inšpirovala ostatnými komiksami
inak si pamätám silové polia vo filmoch, ktoré vznikali len na základe nejakej superduper technológie, možno zopár xmenov malo ešte tú schopnosť, ale tam si tiež nepamätám niekoho neviditeľného
heal - lieči logicky..
dispell- dáva z teba preč sračky ak na teba niekto použije niečo (napríklad spomalenie alebo tak)
shield- pomáha sa udržať v "hre" , je to niečo také ako posledný záchranný bod resp. magický štít .. odsledujte si to , malo by to tak byť v každom filme kde je viac ako 3 superhrdinovia..
rád som pomohol
cpt. obvious is flying away..
(a ten je veru až príliš viditeĺný)
aj blastoise to očividne môže vedieť
a potom to môže dopadnúť aj takto, ak dávaš poké debilné mená
(chcela som to sem hodiť hneď, ale chvíľu trvalo, kým som to našla)
a ak, tak treba skúšať viackrát
(a to ani nehovorím o tom, aká je blbosť chytať divokého metapoda)
prečo blbosť?
(akého máš štartéra?)
(polovicu svojich odznakov som zložila čisto s duom bulbasaur/vývoje + kadabra
skôr si potom chyť niečo, čo môžeš naučiť cut, to sa ti zíde
proste trénuj, čo máš a chytaj len keď fakt potrebuješ (alebo chceš spraviť oakovi radosť s pokédexom... a vlastne aj sebe s exp.allom/exp.share podľa verzie).
takže vlastne, chytaj ich, ale strč do boxu/vypusti a nezdržuj sa nimi