bud dávať pred jazyk vráta, alebo ho pustiť ako na bežiaci pás čo není moc dobré, lebo potom sme len hajzlíci a iné a ked "nebeží" ten jazyk, tak je úsmev z citronnu ale to je fajn, lebo ako to je vidno povie to za človeka čo si ASI myslel a snád prikývne D
..., pretože chcú niečo získať, naplniť očakávania okolia, prípadne jeho domnienky alebo pochybujú o vlastnej pravdivosti na základe oných domnienok, očakávaní a presvedčení spomínaného okolia...
tak väčšina, to už znie reálnejšie; aj keď ja sama neviem, v živote som stretla málo ľudí, ktorí boli falošní, teda záleží aj od toho, čo pod tým pojmom kto si myslí... ja myslím, že falošný je ten, kto úmyselne vykoná/horšie, ak vykonáva/ nepravé činy, vedie nepravú reč, permanentne, alebo jednej osobe... faloš, nepravý, z latinčiny "para"... skoro, ako klamanie... sú si ako "bratia" blízki, nie? .... a možno bolo tých falošných viac, len ja som si to nevšimla, alebo naopak som krivdila niekomu, nech mi odpustí, amen..... ale pokrytci sme ozaj všetci... a to je ľadová mrzutosť sveta, spravili sme sa pokrytcami, sami, na vine sme my, predkovia... a nemyslím práve z tých praveku
Preco??...Podlamna preto..lebo kazdy zije stylom..akym zije skupina..kazdy zije tak ako zije vetsina..kazdy sa neriady sam sebou ale inymi..A ty iny zase inymi...proste..moda..A takto...podlamna..kazdy clovek s iracionalnym myslenim...nieje falosny....lebo ked je niekto inteligentny ma uplne ale uplne inaksi nazor na nas svet..a nato co sa deje okolo neho...ale us aj ludia ktory niesu falosny...A je to proste v ich DNA..ze su dobry...! ale ich je malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov