@stalingrad1000 sice on sa tomu vyzna, ale to ta len strasil , neni sanca aby sa ti z takeho mnozstva nieco stalo, teda pokial nemas cukrovku alebo podobne problemy pripadne konzumujes to kazdy den . Hlavne si daj vodu aspon trosku a maximalne len sa budes citit pocit unaveny z takeho velkeho mnozstva cukru.
Nič sa ti nestane, zožral som tak už párkrát celé balenie za hodinu a nič mi nebolo Aj keď naposledy som z toho dostal nádchu a bolelo ma hrdlo, lebo mi zabehlo a dostalo sa mi to do dýchacích ciest a dva dni ma tam škrabalo. Conclusion - nežerte to vo vani!
@stalingrad1000 ked nemas cukrovku tak ti nic nebude...akurat tak malym detom z toho vraj kvalitne hrabe a su hyperaktivne a horznovy cukor-glukoza-monosacharid sa lahko stravi
kóma hrozí tak ako pri hypoglykemii, tak aj pri hyperglykemii, aj keď pri hyperglykemii je menej pravdepodobná a u zdravého človeka (nemá diabetes) nehrozí..... a už vôbec nie keď zje v jeden deň trochu viac cukru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» ona.idnes.cz/obrazem-kolik-k...
kóma hrozí tak ako pri hypoglykemii, tak aj pri hyperglykemii, aj keď pri hyperglykemii je menej pravdepodobná a u zdravého človeka (nemá diabetes) nehrozí..... a už vôbec nie keď zje v jeden deň trochu viac cukru...
» www.solen.sk/index.php?page=...
» sdu.sk/GqFrLzhne...