ja som si kupil huawei a lutujem to ze som ho vymenli za moju Lumiu 1020 :/
nechapem ako dakomu vyhovuje taky bordel ako je Android, WP je omnoho lepsi, ak dakedy natrafim na dobru cenu lumie 1020 tak si ju kupim ...
Prosím? V živote Huawei nedobehne Apple ani Samsung v predaných mobiloch... samsung konečne pochopil na čo sa majú zamerať a to je foťák... je to najlepší fotomobil na svete a to je ich silná stránka... Apple má zase najvyladenejší OS ktorý je strašne user friendly... huawei má lacné telefóny a v pomere cena/výkon sú na tom dobre... avšak obmedzený android ich pripravuje o postup hore... a samozrejme tie odfláknuté LITE verzie...
@laurikaaa poznam jedneho jedineho podnikatela, ktory ma Samsung (a aj ten premysla, ze prejde na iPhone). Vsetci ostatni maju iPhone, Blackberry, Windows Phone, alebo nejaky iny Android ako Samsung. Ja mam praveze pocit, ze vsetci hipsteri maju Samsung, kvoli najviac jadram, najvacsej RAM, najvacsiemu displeju atd. Cim viac ciarok, tym viac adidas.
Mozno pretoze je lacnejsi, ale kvalita... Kamaratka ho mala 2 tyzdne a uz isiel do servisu a stale jej to seka, appka sa jej otvara 4 sekundy, na taky šmejd by som nervy nemala. A pritom je to nový model...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nechapem ako dakomu vyhovuje taky bordel ako je Android, WP je omnoho lepsi, ak dakedy natrafim na dobru cenu lumie 1020 tak si ju kupim ...
Lenže Samsung má také dominantné postavenie, že neviem, či sa to vôbec niekomu podarí (Apple nerátam)