No tak sa snažíme založiť kapelku.Chýba len basák...Ja sedím za bicími, brat gitara, spolužiak-kamarát tiež gitara...
Metal-heavy alebo thrash...
Toto by bolo asi najťažšie ale tak rozmýšľali sme nad niečím ako Metamorfid (nesmejte sa slight_smile: alebo možno Eskadra (fakt sa nesmejte ...
chcel by som byt asi gytarista
hrali by sme asi nejaky punkrock , alebo nieco pri com by sa dalo vyblaznit
hmmm - to je akoze ten nazov
a nemusis mi posielat tsku , nechapem co ma toto z filtrovanim ludi , ja mam toho filtrovania vlastne uz dost ludia nemusia mat ani spolocne zaujmi aby si mohli rozumiet , odveci tie vety co si pridal k tomu ...
Ja osobne by som chcel mať skupinu, čo by hrala grind, volala by sa Anal Pain a čo sa týka hudobného postavenia, bolo by mi to jedno. Keď ja by som chcel všetko byť A to ma vedie k druhej predstave, one man project a v tom prípade jednoznačne štýl DBM, alebo atmospheric. Ale tu som nad názvom nepremýšľal. Ale budem
Ale kámoš chce čisto black metalovú, tak čo už s ním Len to sa asi sotva stane
ja by som si velmi rada zalozila skupinu, a chcela by som byt spevacka bola by to rockova alebo popova kapela a volala by sa...no to zatial neviem mozno pumaamravec&co xD
lenze spievat neviem a bavilo by ma hrat na giteru alebo na harfu tak mozno s tym by sa nieco dalo
Chcel by som si vyskusat spev , v nejakej Metalovej skupine , najlepsie Melodic Death , Gothic , Symphonic Power , alebo tak nejak , a meno kapely napr Ignition ale moc som neuvazoval
Ja by som vymýšľala názvy albumov, schvaľovala design obálok a vsúvala do textov literárne odkazy.Na koncerte by som stála na pódiu, usmievala sa na fanúšikov a ohurovala všetkých prítomných svojou charizmou.
hm mohla by som hrať na plastovych flašiach . vzdy ma fascinovali tie take hudobne nastroje, podomacky vyrobene.. a ma to jedinecny zvuk... a pak robit zvuky, ako z hororu (v pripade, ze by si skupina volala horor-girls. abo tak )
tak asi urcite gitara ( vzhladom na to ze je to jediny nastroj na ktory viem hrat ), druh.... jooo taka psychobilly alebo death rock kapela by bola super
a nazov ? Rue Morgue to by bolo ! ah uz len zhonat ostatnych clenov
piano a spev (pracuje sa na mojom screamovani xP okrem ostatnych vokalnych prejavov) xP
styl? alternativa.. s prvakmi elektra a metalu x)
a nazov? BeScaredSheBites (prosim nepouzivat xD nekopirovat etc.) xD
Ja by som isto nechcela byť na čele kapely...brala by som miesto bassgitaristky ,niekde v tieni hlavnej gitary a speváka , ale sem tam by som chcela nejaké tie vokály...ale isto nie byt pupok kapely...
Tak no podla toho ako s to predstavujem tak metal...ale aku subkulturu? to by sa trebalo dohodnuť z kapelou..vediet vsetky nazor y a spolocne s a zhodnut na jednom...ale taky melodic death...alebo deat...to yb ma bavilo alebo ked uz tak tak progresiv
No tak nazov to by sa trebalo tiez dohodnut...ale brala by som nieco take znadychom severu viem znie to cudne ale severske jazyky su pekne
takze tak nejak iinak vellmio dobra diskusia
prichadzam na to, ze asi by ma hrat nebavilo vobec nebavi ma to co neviem
ale tak mozno texty pisat. to je robota clena skupiny?
alebo..aha jasne. spev! ked uz som vcera videla tu picovinu na jednotke, tak uz pochybujem ze by som sa ako spevacka neuzivila aj ja. a to spievat neviem
Ja by som hral na gitare,príp. nejaké klavírne vsuvky,a keby som sa moc snažil,vydalo by to hádam aj na spev Nejaká prog-,alebo melodic metal (bojím sa napísať symfonic,nedajbože gothic ).Alebo niečo pomalé,tvrdé a temné,až by z toho išli zimomriavky po chrbte...A názov?Niečo ako Lešeňové trubky .Alebo Soulless
Já bych si chtěla založit skupinu. Chtěla bych zpívat a zároveň hrát na kytaru. Byla by to nejspíš rocková kapela ( něco jako ELÁN ). A jmenovala by se Exculiber...
pozicia: ja si to predstavovat nemusim tak ale keby som si mal tak si vyberiem to iste co doteraz cize screaming a spev
styl:no tych stylov by bolo viac... math/death/gore/grindcore, brutal death metal, post-hardcore/metalcore a este nieco aj pre tie jemnejsie povahy acoustic rock
nazov: neviem neco krutasne krute
ja s kamosom chcem : lenze musime zohnat nastroje a ja by som bol gitara on basa spoluziak druha gitara druhy moj kamos bicie a uz len spev by chybal a hrali by sme bud Heavy alebo Black Metal abo Extreme Heavy... a nazov nepoviem lebo si ho dam trademarknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Metal-heavy alebo thrash...
Toto by bolo asi najťažšie ale tak rozmýšľali sme nad niečím ako Metamorfid (nesmejte sa slight_smile: alebo možno Eskadra (fakt sa nesmejte ...
hrali by sme asi nejaky punkrock , alebo nieco pri com by sa dalo vyblaznit
hmmm - to je akoze ten nazov
a nemusis mi posielat tsku , nechapem co ma toto z filtrovanim ludi , ja mam toho filtrovania vlastne uz dost ludia nemusia mat ani spolocne zaujmi aby si mohli rozumiet , odveci tie vety co si pridal k tomu ...
Ale kámoš chce čisto black metalovú, tak čo už s ním Len to sa asi sotva stane
lenze spievat neviem a bavilo by ma hrat na giteru alebo na harfu tak mozno s tym by sa nieco dalo
Chcel by som si vyskusat spev , v nejakej Metalovej skupine , najlepsie Melodic Death , Gothic , Symphonic Power , alebo tak nejak , a meno kapely napr Ignition ale moc som neuvazoval
chcel by som robiť nejaký gothic..alebo death aj black, ale na to hlas nemám: smiley:
a nazov ? Rue Morgue to by bolo ! ah uz len zhonat ostatnych clenov
styl? alternativa.. s prvakmi elektra a metalu x)
a nazov? BeScaredSheBites (prosim nepouzivat xD nekopirovat etc.) xD
Tak no podla toho ako s to predstavujem tak metal...ale aku subkulturu? to by sa trebalo dohodnuť z kapelou..vediet vsetky nazor y a spolocne s a zhodnut na jednom...ale taky melodic death...alebo deat...to yb ma bavilo alebo ked uz tak tak progresiv
No tak nazov to by sa trebalo tiez dohodnut...ale brala by som nieco take znadychom severu viem znie to cudne ale severske jazyky su pekne
takze tak nejak iinak vellmio dobra diskusia
ale tak mozno texty pisat. to je robota clena skupiny?
alebo..aha jasne. spev! ked uz som vcera videla tu picovinu na jednotke, tak uz pochybujem ze by som sa ako spevacka neuzivila aj ja. a to spievat neviem
ale inac ma strasne drazdia bicie a gitary
jj
zaner:progressive metal,rock / power metal
nazov:netusim
styl:no tych stylov by bolo viac... math/death/gore/grindcore, brutal death metal, post-hardcore/metalcore a este nieco aj pre tie jemnejsie povahy acoustic rock
nazov: neviem neco krutasne krute