@pubertslatinocelny ale može to byť pecka pozerať sa ako sa ti rozožiera celé telo a potom zrazu zmizneš jednoznačne najlepší sposob smrti čiže stojí to zato neláka ta to viac ako nejaká gilotína?
urcite to musi byt nejaka rychla smrt.a tou bude ta gilotina aspon z tychto moznosti.niekde vysiet na spagte a trepat sa bez kyslika,nie,alebo topit sa na dne mora...to radcej nie
@16 vo filmoch možno..ale keď ťa zhodia celou tvojou váhou na to lano okolo krku tak niečo "rupnúť" musí..ale mne tiež príde vešanie ako barbarský spôsob..guľka do hlavy je spoľahlivejšia a rýchlejšia
A kde sú injekcie, kreslá, koly, sťatie, rozštvrtenie, dobrovoľná konzumácia jedu, koleso a podobné milé a kultivované spôsoby?
Viete, že gilotínu vymyslel doktor pretože počas francúzskej revolúcie bolo veľa popráv a príliš málo skúsených katov, takže kým sa ten chudák tým mečom/sekerou trafil, odsúdenec sa zvíjal bolesťou a utrpením.
A predstavte si, že vás odsúdia na smrť a tesne, len pár sekúnd pred vykonaním rozsudku, vás omilostia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to by som si chcela skusit radšej ako gilotínu
na gilotine prdsa len sekne a je po tebe.aj ked uplne najlepsie by asi bolo gulkou do hlavy
@18 nie nadarmo gilotínu vymyslel doktor že
@19 vôbec, pre mňa kľudne skoč do sudu s kyselinou, daj potom na blog dojmy
VFR má svoju atmosféru, ale ten sekáčik by som si nabrúsila sama.
Viete, že gilotínu vymyslel doktor pretože počas francúzskej revolúcie bolo veľa popráv a príliš málo skúsených katov, takže kým sa ten chudák tým mečom/sekerou trafil, odsúdenec sa zvíjal bolesťou a utrpením.
A predstavte si, že vás odsúdia na smrť a tesne, len pár sekúnd pred vykonaním rozsudku, vás omilostia.