Predstavte si, ze ste v lietadle. Zasvieti zelene svetlo a vy vyskocite. Je vam super lebo padate velnym padom, ten adrenali ten uzasny pocit volnosti, no nieco skvele. Odrazu si uvedomite ze by ste mali otvorit padak aby ste pohodlne pristaly na zem. V t
Nechcem byťpríliš punktuálny,ale technicky vzaté sa o voľný pád nejedná. (voľný pád je len vo vákuu) :p
A myslím si, že ja by som ani neskočil. Výšky nemám veľmi rád. Avšak keby sa predsa stalo, určite by som z toho všetkého bol natoľko vydesený, že by vydesenie trvalo dlhšie ako samotný pád.
Dosť dobrý námet na sen, pri ktorom sa na konci tak nepríjemne strhneš a prebudený sa celý chveješ.
No, keby sa mi to stalo, tak sa zľaknem a inak nič, padám si ďalej. Neviem či by som stihla vôbec myslieť, na to, ktorých ľudí už neuvidím a ktorí neuvidia mňa, či im budem chýbať a či to zvládne rodina a tak. Na to mám dosť času teraz
Otče náš, ktorý si na nebesiach,posväť sa meno tvoje,príď kráľovstvo tvoje,buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi.Chlieb náš každodenný daj nám dnes a odpusť nám naše viny...
Ani za nič by som neskočil.. Nikto a nič by ma nedonúilo . Ak by to bolo nútené, zmieril by som sa so smrťou už v lietadle, aj keby som nevedel, či bude alebo nebude fungovať padák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Sok by pravdepodobne neskoncil skor ako ten pad.
ikuto ikuto tebe ale chodia strašidelné myšlienky po hlave........
a určite strach... ale asi by bolo lepšie zahnať strach a naposledy si užiť volnosť...
A myslím si, že ja by som ani neskočil. Výšky nemám veľmi rád. Avšak keby sa predsa stalo, určite by som z toho všetkého bol natoľko vydesený, že by vydesenie trvalo dlhšie ako samotný pád.
No, keby sa mi to stalo, tak sa zľaknem a inak nič, padám si ďalej. Neviem či by som stihla vôbec myslieť, na to, ktorých ľudí už neuvidím a ktorí neuvidia mňa, či im budem chýbať a či to zvládne rodina a tak. Na to mám dosť času teraz