...Asi ani jednym ani druhym... Policia ich aj tak nechyti a na to, aby mi mamicka z oteckom fukali rany a pi*ovali, ze som sa nechal okradnut uz som trosicku stary
No ty by si mal asi zavolat najskor chlpatym...
Nech aspon vedia, ze na danom mieste mozu zlodeji "oxidovat" znova...
to je ťažké to by som musela byť v tej konkretnej situacii aby som to vedela ale asi by som sa ich určite snažila zbiť.. no teda takym sposobom že napr. nejaky ostry kamen mu hodiť do oka alebo tak ale tak nwm.. uja okradli ked bol s kamosom a jemu celu penazenku a ešte ho aj tak dokopali že až.. a myslim že nikomu nevolali
Mne nie je co ukradnut ked som vonku len tak .... neberiem si ani mobil len par eur na kofolu .
A ak som sam, tak vacsinou na bicykli. Teoreticky by ma z neho bolo mozne zhodit len spoza rohu
To skor cakam, ze dostanem na picu za svoje neustale obhajovanie homosexualov.... ale stale chvalabohu nic
Kazdopadne na policiu by som nevolal, mame sa s tym chvalit neplanujem a ci by som to vobec nejak riesil zalezi od toho, ci ma dana osoba lepsie kontakty ako ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No ty by si mal asi zavolat najskor chlpatym...
Nech aspon vedia, ze na danom mieste mozu zlodeji "oxidovat" znova...
Potom chlupaty zavolaju tvojej mati aj za teba
Keby ma okradli, cim by som volala??
u ludi nad 18 ani sa necudujem, ze rodicom asi nie,
@nobile ne-va-díííí
A ak som sam, tak vacsinou na bicykli. Teoreticky by ma z neho bolo mozne zhodit len spoza rohu
To skor cakam, ze dostanem na picu za svoje neustale obhajovanie homosexualov.... ale stale chvalabohu nic
Kazdopadne na policiu by som nevolal, mame sa s tym chvalit neplanujem a ci by som to vobec nejak riesil zalezi od toho, ci ma dana osoba lepsie kontakty ako ja.