smrť počas spánku je najhoršie..ideš večer spať stým, čo bude nasledujúci deň, s myšlienkami o tom čo ťa čaká a zrazu bum..ráno nepríde? nechcela by som..
@charlottkkaa co je na tom pekne,ze tvoji blizki ta budu vidiet zomierat..budu mat stale tvoj obraz pred sebou ako "opustas tento svet" a len si budu klast za vinu,ze ta nemohli zachranit? ale ten bungee jumping sa mi paci xD
@Laira to nejde o to, ze ma budu vidiet...len nwm jak spojit bungeejumping a blizkich...vies proste chcela by som sa naposledy rozlucit a potom zomret sranda bude to nejde o to ze ma budu vidiet...v tom zazitku si to asi ani nevsimnu
Chcel by som vedieť aký je to pocit dlho padať takže tak, že by som spadol z mrakodrapu Sears Tower najlepšie a videl by som aj moju najobľúbenejšiu budovu. =D
chcela by som zomriet medzi ludmi ,ktorych milujem ....pri rodinke ,alebo najlepsie by bolo v spanku ...aby som nevedela o nicom .......aaa to by som sa ani nebala ,takze asi ten spanok volim ....
@malapohroma to možno tak nejak chcem doštudovať a napísať niečo. A potom už budem mať všetko najlepšie za sebou. Nepotrebujem starnúť a 40 rokov slúžiť štátu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Pokiaľ by tu bola možnosť výberu, siahol by som po smrti počas spánku.
To sa casom a vekom mozno zmeni
A to, že musím zomrieť si nemusí človek ani predstavovať, to je predsa jasné.
skončím to v najlepšom
preco je 25 najlepsi vek?