hmm, neviem, mozno je to v tom ze zena chce citit vedla seba silu a ochranu, ked sa bude k nemu tulit.. ale poznam holky ktorym sa paci ked je chalan nizsi
Mne sa páči keď je chlap vyšší ako žena, naopak ak je chlap od ženy nižší príde mi to komické, pretože pri chlapovi má žena cítiť také to "bezpečie"... Vzhľadom k tomu, že ja mám len 160 cm, tak v tomto problém nemám
Ja mam +- 184, takze sa neobavam, ze by som natrafil na zenu vyssiu odomna, ale aj keby ano tak by mi to urcite neprekazalo. Ak je zena primerane stihla k svojej vyske, tak sa mi paci, nech ma aj 2m
mam cca 183cm a chlap ktoreho chcem ma okolo 175...mne to praveze vobec nevadi ked je nizsi,nepotrebujem takych so syndromom ochrancu,co si myslia ze som na nich zavisla a ze bez nich by som neprezila.Nie,ked je chalan nizsi,nevadi mi to.A pri mne sa to stava dost casto
Juuu, ked ma pekne dlhe stihle nohy preco nie, ale najst vyssiu babu ako 187cm nie je zrovna lahke, takze este som sa s tymto nestretol basketbalistky nie su zrovna moje typy
no ja mam len ubohych 156-157 cm. Takze urcite natrafim ak tak na vysie. A predsudok spolocnsoti? Myslism si, ze tam nie je ten predsudok spolocnsoti. tam ide predovsetkym o tych dvoch. niekomu sa pacia maly a inym vyssi
Raz som vydel takeho malickeho muza co bol svojej partnerke akurad tak po prsia.
A taktiez by som urcite nechel zenu, ktora by bola az moc extra vysoka ako napar. basketbalistky. tak to 180 by som este zniesol (znie to komicky ze?
ale no ved na vyske nezalezi ked sa maju radi minule sme boli na jednej svadbe tak zenich bol neveste po plecia a to ona este nemala obute topanky na opatkoch ale balerinky
ja mám 180 cm a jediný problém s chalanmi kvôli svojej výške som mala na venčeku, lebo bol problém nájsť mi primerane vysokého tanečného partnera na úvodný valčík
inak mi neprekáža, keby bol chalan nižší, hoci vyšší má viac výhod
ked nemam opatky, tak som o 2-5 cm nizsia, ale ked mam opatky a som zarovno alebo mozno aj vyssie, uz je mi to take blbe. je mi neprijemne sa na niekoho pozerat zvrchu
haluz debaty ... ja drzim zatial rekord mam 188 a neni som basketbalistka ... atletka .... a moj frajer je o 1 cm nizsi ...ale je velky a svalnaty ... nastastie bo pri svojej vyske mam ten komplex chlap=hrdina!!(tj ochranca) heh
zaphir: to sú predsudky, láska nezná, čo je to výška, ma oveľa hlbší význam ako sprostý mozog človeka, čo si vymyslel tento predsudok , ktorý si vybral z dlhého snáď nekonečného zoznamu ďalších:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nejak extremne mi to nevadlo lebo som ho mala rada, ale napr opatky by som si uz neobula.
mne sa pacia bud take malicke baby do 165 alebo potom nad 180 take riadne baby
Raz som vydel takeho malickeho muza co bol svojej partnerke akurad tak po prsia.
A taktiez by som urcite nechel zenu, ktora by bola az moc extra vysoka ako napar. basketbalistky. tak to 180 by som este zniesol (znie to komicky ze?
inak mi neprekáža, keby bol chalan nižší, hoci vyšší má viac výhod
ale zas napr. my to máme naopak, ja mám 165 a priateľ 199cm