Ahojte Zaujímalo by ma najmä od ľudí, čo majú s týmto nejaké skúsenosti alebo čo sa vyznajú. Mám klasické červené vlasy farbené farbami loreal preferencé/syoss(london red) a chcela by som ich prefarbit na oranžovo/ryšavo. Vedel by mi niekto poradiť, ak
@1 má v podstate pravdu, ale nerob to drogérkovými zosvetlovačmi ak to už chceš robiť doma, tak si kúp 6% peroxid+melirovaci prasok, zmiesaj, nagab si to na hlavu, počkaj asi pol hodku, aj viac, budeš vidieť ako ti to bude oxidovať a zmy a máš oranžovú
záleží to aj od toho, akú máš prirodzenú farbu .. keby si toto urobila bledohnedovláska D tak by nemala oranžové ale žlté, ale ak máš tmavé vlasy tak to bude najprv oranžové .. lebo keď sa ti vymýva prirodzený pigment, tak sa ti dostávajú do popredia práve tieto červené pigmenty ktoré máš hlboko vo vlase
@hoperpohroma no ja si uz dost dlho farbim na cerveno tak vlastne ona sa vymyva len chvilku po zafarbeni, potom je uz rovnaka cervena ... myslis, ze by mi na to henna chytila?
zosvetlit to musis, lebo inak tam tu rysavu nedas, to budes mat take oranzove, na odrastenych castiach blond a neviem, mne to dosť znicilo, vysusilo, polamalo vlasy a stale cakam, kym mi aspon odrastu a asi by som uz nikdy ziadne zosvetlenie nerobila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zosvetlit to musis, lebo inak tam tu rysavu nedas, to budes mat take oranzove, na odrastenych castiach blond a neviem, mne to dosť znicilo, vysusilo, polamalo vlasy a stale cakam, kym mi aspon odrastu a asi by som uz nikdy ziadne zosvetlenie nerobila