Jop.. som asi jeden z mála na svete ktorý nedokázali zvládnuť na OA predmet Hospodarské výpočty ... Bohužiaľ mama je psychicky v riti otec ma asi zabije a ja neviem čo mám robiť ... ročník opakovať na tejto škole nemienim ..
D ani som nečakal, že mi niekto dá nejaký tip čo robiť alebo tak kto už niečo podobné zažil .. ale sarkazmu a podobných zbytočností sa tu ešte asi načítam
@s3rious19 Pozri ja som prepadol v druháku lebo som bol flákač a v štvrtáku ma pre zmenu nepustila k maturitám trúbka, ktorá si na mne vylievala frustrácie z toho, že ju môj starší brat ešte ako jej študent neustále profesne zosmiešňoval. A tu som a z odboru mám skúsenosti, ktoré by mi mohli mnohý závidieť. Brat ten detto, ten síce len raz prepadol z angličtiny a odborného tuším a teraz má na starosti stavby po celom svete s tým, že je jeden z mála vo firme, ktorý dokáže plynule komunikovať v angličtine s tým, že ohľadom jeho doboru sa s ním chodia radiť takmer všetci dodávatelia. Niektorým proste nesadne škola, ale za to sa kurevsky rýchlo naučia veci praxou. Ak sa chceš zlepšiť nemusíš vôbec opúšťať školu, nech ti rodičia vybavia prax u niekoho, kde tento predmet uvidíš v prealite a možno sa počuduješ akým veciam si to vlastne nechápal.
vzdat sa skoly je asi najvacsia blbost. Ja som v prvom prestzpil na inu, lebo mi nesadla. Chod na hotelku alebo obchodnu alebo umelecku, budes mat kopec dievcat v triede, bude sranda. Vazne sa netrap, stredna skola ti nic neda, len ju treba dokoncit, aby si nevyzeral po zvysok zivota pred ostatnymi ako jebko. A pred rodicmi radsej nehovor, ze sa chces vzdat. Bud odvazny a skus to inde. Necudujem sa, ze ta to frustruje, ale preto sa nejde rucat svet. Povedz si, ze si to dojebal a poucil sa na chybach.
Musis opakovat, viem, ze sa bojis ist znovu do skoly, pretoze na teba budu zazerat, ale to musis prekonat! Prestupovat na inu skolu je hlupost, ako aj skolu ukoncit. Maturitu potrebujes a preto sa musis rozhodnu tak, aby si v buducnosti nelutoval. Je mi uplne jasne, ze tebou lomcuje zmes pocitov, ako napriklad hnev a strach, ty vsak musis rozmyslat triezvo a odosobnit sa od tychto pocitov. Rodicia budu nestastni, no postupom casu to vstrebu.
to az teraz na konci prazdnin to riesis co ti povedia rodicia na to? nuz ono je pravda, ze HOC nie je prave najlahsia, tiez som si presla hocijakymi stadiami v tomto predmete ale ved ked prepadas z par predmetov na to su predsa komisionalky
@sidious Ked to píše teraz nakonci prázdnin tak asi nespravil opravné, ktoré sa myslím robia práve v týchto dňoch.
No čo už ti na to povieme, posral si si to asi sám, ale to asi vieš. Ja som tiež prepadol z jedného predmetu v 3. ročníku a povedal som si, že keby nespravím opravné, ktoré som naštastie spravil, že by som nepokračoval. Neviem čo by somnou teraz bolo.. Ale asi by si mal radšej pokračovať na tej škole a možno skúsiť externé študium alebo čo to je, že len prídeš na preskúšanie, ale bol by si doma.
hej, presne. Je to uplne zle, ze si myslis, ze horsie nemoze byt. Proste neuspiet v niecom samozrejmost nalomi sebavedomie, no o to vacsmi, ked sa stane nieco horsie a zase sa nieco pokazi.
Vsetky pocity treba dat bokom a robit veci spravne rozumom. Byt v jeho veku a situacii, nerobil by som co mu radim, lebo trapenie odobera jednemu energiu na triezve uvazovanie. No druhy rocnik je podla mna este v pohode na prestup, na druhu stranu viem, ze skola mu je okrem maturity na nic a treba to len prejst, teda cim skor a takto prestupom by si mohol predlzit trapenie, lebo ktovie ci sa mu inde bude darit. Preto je asi lepsie ostat, studovat, co uz pozna a uz to bude o to lahsie a zapriet sa. @lacius
Neviem co chces robit v zivote, ale na 99% na to nebudes potrebovat skolu. Know how sa da ziskat na nete a ak sa nebudes musiet ucit balast okolo, ale budes sa zameriavat len na to co ta bavi, tak je sanca, ze budes v danej oblasti najlepsi. A zatial co sa tvoji rovesnici budu mordovat na vyske, alebo budu postavat pred uradom prace, ty uz davno budes zarabat tam, kde to ma pre teba najvacsi zmysel.
Dakujem vsetkym za komenty a hlavne za rady ... práve som v štádiu v ktorom romzmýšľam najviac o prestupe na inú školu no sám neviem.. každopádne nejakú školu dokončiť musím .. Budem pred všetkými za jebka .. predsa len viete ked zijete v dedine každý o tom vie alebo sa to skor ci neskor dozvie ... a chcel by som sa opýtať či niekto nevie ako by to bolo keby som si niekde na škole vybavil to ako písal Makacik externé štúdium ? či sa to vôbec dá vybaviť ked niesom nejaký napríklad futbalista čo hraje v zahraničí alebo tak ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mne a kope dalsich je tato informacia uplne v ****.
2. nájdi si prácu
Aj v takychto situaciach sa ukaze sila cloveka. Bud som slaboch a vzdam sa, alebo to prekonam.
No čo už ti na to povieme, posral si si to asi sám, ale to asi vieš. Ja som tiež prepadol z jedného predmetu v 3. ročníku a povedal som si, že keby nespravím opravné, ktoré som naštastie spravil, že by som nepokračoval. Neviem čo by somnou teraz bolo.. Ale asi by si mal radšej pokračovať na tej škole a možno skúsiť externé študium alebo čo to je, že len prídeš na preskúšanie, ale bol by si doma.
Vsetky pocity treba dat bokom a robit veci spravne rozumom. Byt v jeho veku a situacii, nerobil by som co mu radim, lebo trapenie odobera jednemu energiu na triezve uvazovanie. No druhy rocnik je podla mna este v pohode na prestup, na druhu stranu viem, ze skola mu je okrem maturity na nic a treba to len prejst, teda cim skor a takto prestupom by si mohol predlzit trapenie, lebo ktovie ci sa mu inde bude darit. Preto je asi lepsie ostat, studovat, co uz pozna a uz to bude o to lahsie a zapriet sa. @lacius